sevgilikendim 9.haftalık hamileyim. Bu zamana kadar çok hassastı 2 3 gündür ağrıların yok olduğunu görüyorum. Normal midir?
Deletedmom_88 sevgilikendim başlarda hassas oluyor da sonrasında geçiyor ya, benim de ilk zamanlar vardı sadece sonra geçti
Civciv53 sevgilikendim normal canım. İlk gebeliğimde 12. Haftada bıçak gibi kesilmişti korkmuştum ama normalmiş. Şuan 2. Gebeliğim ilk gebeliğime göre ilk başta ağrım oldu 8-9. Haftada ağrıdan eser yoktu
myavocado sevgilikendim benim de 8-9 haftalara kadar ağrılı idi sonrasında geçti, genelde böyle oluyor sanırım endişe etmeyin.
Hulo2105 sevgilikendim benim ilk aylar sanki çakmakla yakıyorsun gibiydi. Şimdi 22 haftalığım ama hala hassas. Eskisi gibi olmasa acıyor dokununca. Geçen gün sağlık ocağında emzirme hakkında bilgi verdiler ben söyleyince şimdi de acıması normal dedi hemşire
metemom_ sevgilikendim 15 den sonra azaldı bende şuan 22. Haftadayım hâlâ acımıyor son aylarda yine başlar sanırım
buseyusuf27 sevgilikendim normal olabılır ılerleyen zamanlarda artıyor ve agırlasıyor gogus ucları acıyor gogsun acıyor suan 26 haftayım sütüm gelmeye basladı ve delı gbı gogsum acıyor 🙄
Pink29 buseyusuf27 merhaba uzun zaman önce yazmışsınız umarım mesajımı görürsünüz 21.haftadayım bır saatır şiddetli her ıkı göğsüm ağrıyor gündüz tetano aşısı oldum ondan Olabılır mı acaba o kadar ağrıyor kı acısı dişime başıma vuruyor
mavi123_ sevgilikendim benimde ilk haftalarda çok şiddetli ağrıyordu ama artık şimdi hafiflemiş sadece bazı yerlerine dokununca hafif ağrı oluyor. Tamamen kesilmedi ama