sedef_kayakrts Şimdi ben tetenoz aşısı olucam ama şehir dışındayım başka sağlık ocağı aşıyı yapar mı acaba bilginiz var mı lütfen dönüş yapın bilginiz yoksa da üst de durmasi için nokta da olsa koyun 🙏🙏🙏🙏
Betul-97 sedef_kayakrts Bir arayıp sorun hangi şehirdeyseniz oradaki sağlık ocağının numarasından ulaşabilirsiniz
Dahayokveannesi sedef_kayakrts yakindaki sağlik ocaginda yaptirabilirsin kadin doguma dormaya gerek yok
yeschef-13 sedef_kayakrts sağlık ocağına olmak zorunda değilsiniz hastanede yapıyor direkt hastaneye gidebilirsiniz
Biryolcu sedef_kayakrts ben başka şehirde yaptırmıştım 2 buçuk sene önceki ilk hamileliğimde. Yakınınızdaki sağlık ocağına gidip danışın. Ben de takipli olduğum yerdeki ebenin numarası da vardı kendisiyle bizzat iletişim kurmuştum
MorKelebek54 sedef_kayakrts hic bi saglik ocagi bunu yapmaz. Risk almak istemez. O saglik ocaginin takipli hastasi olmadigin icin asidan sonra sorun olursa muhattap olmak istemez kimse kimseyle o durumda. Ki ilac bile yazdirilmiyoken asi vurmalari imkansiz
ASE6154 sedef_kayakrts ben 2. Doz zamanımda şehir dışandaydım giderken kendi ebemizi arayıp sordum orda yaptırabilirmiyim diye yaptırırsın sorun olmaz demişti, erken döndüğüm için yine kendi sağlık ocağımızda yaptırdım ama yapılıyor diye biliyorum