Mucize_24 Bugün 40+3 olduk. Dün kontrolüm vardı bebek hala yukarıda bir önceki kontrolüme göre aşağıya inmiş ama yeterli değil. Çatım normal doğum için müsait ama açılmam yok düzenli sancımda olmuyor. Doktor 25 Nisan perşembe son artık almamız lazım umarım öncesinde doğum kendiliğinden başlar dedi. Başlamazsa suni takılacak gibiyse takarız ihtimal düşükse yine de tercihi size bırakıyorum dedi. Sizce suni istemeli miyim direk sezeryana razı mı olmalıyım? Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama o kadar suni sancıyı boş yere alıp tekrar sezeryana girerim diye de korkuyorum
gdaslik Mucize_24 youtube da bebeği kanala yerleştirme egzersizleri oluyor onları yapın. Ben plates yapmıştım benim kızımın kafası çok güzel yerleşmişti suni sancı aldım normal doğum yaptım. Çatı kemiğim de üstten basık ve bebek kilosu da 3410 olmasına rağmen.
asetonluoje Mucize_24 benim de hiç sancım çıkmıyordu 40+5 te suni sancıyla normal doğum yaptım çok rahat güzel bir doğum oldu. Suniden hiç çekinmeyin bence 🐣
Mucize_24 Mucizebb Öncesinde düzenli sancınız var mıydı bebek kanala yerleşmiş miydi bende doğuma daire hiçbir belirti yok
ZeynepEkin Ben de aynı durumdayim bebek kanala girmedi kafası solda ve yüzü yukarı bakıyor, 40+2 yim haftaiçi bir kez daha kontrol edecek doktorum. Ve duruma göre suni sancı ile planlayacagız. İnerse suni sancı ile iner kanala demişti :(
Mucize_24 ZeynepEkin suni sancı alıp o kadar ağrıdan sonra tekrar sezeryana dönmekten de endişe ediyorum
gdaslik Alparslanmom__ benim bebek 20 li haftalarda baş aşağı dönmüştü. Ben 23. Haftadan 39 a kadar bir hoca eşliğinde plates yaptım. 39+1 de de doğurmuştum. Şimdi hareketleri bildiğim için evde kendim yapıyorum platesi.
Alparslanmom__ gdaslik anladım bnde düzenli yürüyüş ve evde plates yapyorum umarım benim bebiste döner 😊🐣🙏