elifdiyorkii Kızlarrrr ben 28+1deyim 58 kiloyla hamile kaldım şuan 70 buçuk falan olmuşum geçen aya kadar ayda 3-4 kilo alıyordum bu ay sadece 1 kilo almışım böyle olanlar var mı? Son zamanlar daha çok alınırken ben daha az almışım yaniii😂
Haticeburak06 elifdiyorkii bende 3. Trimesterde çok almaya başladım 57yle hamile kaldım ilk 3 ay hiç almadım sonraki aylar her ay 1 kilo aldım şmdi 34+2yim 12 kilo aldım toplam artk her hafta alıyorum
Captainobvious elifdiyorkii bu aynı ben 😄 ben de 58le hamile kaldım 27 hafta 70 buçuk kiloyum ama üç haftadır aynı kilodayım almadım
Tubiiy1 elifdiyorkii bende öyle 58 ile kaldım şimdi 71 kilo oldum yaklaşık 20 gündür aynı kiloyla devam ediyorum. Ramazanda aldım genelde zaten eşime sahur hazırladım kendimde yedim 😂
elifdiyorkii Haticeburak06 valla benim 28+1de 12 kilo🥲 ya takmıyorum aslında aldığım kiloları ama 20yi geçmesem iyi olurdu😅😅
elifdiyorkii Captainobvious yaaa bu kadar mı denk gelir aynısı resmen hahajaah😂😂 bende ya havalar güzelleşti bide ramazan bitti sokağa çıkıyoruz yürüyoruz diye midir nedir🤣🤣
Haticeburak06 elifdiyorkii amaaaannn tadını çıkar kilo bu alınırda verilirdeee sallaa yeterki rahat ol mutlu ol😏👻