Eminesahin1 Merhaba kızlar bebeklerim küvezdeler prematüre eldiven ve çorap lazım nereden bulabilirim?
Bernadereci Eminesahin1 ayy benim oğluşumda pramatüre ama hiç kıyafet eldiven falan istemediler benden giydirmiyolar sizin bebekleriniz kaç ayşık oldular bende heves ettim pramatüre bebek takımı aldım ama giyemicek çünkü kilosu artıyo hatıra olarak saklıcam benimkide küvözde 2 aylık
Eminesahin1 minnosbirkiz ordan aldık 2 3 takım varmış onları aldık ama eldiven kıyafetle birleşik çorap bulamadık sadece şapkaları takabiliyorlar
Anneeadayi3 Eminesahin1 vâktiniz varsa internetten araştırabilirsiniz ilk etapta eldivenler büyük gelir zaten genellikle yenidoğan çorapları ellere geçiriyorlar bilginiz olsun
Pamuk Eminesahin1 Ben eline çorap takıyorum.5 kilo oldu hala aynı eldivenler bir işe yaramıyor.Arkadaslar çorap takiyormus çorap tak dedi.
Minigiim-vebenn52 Civilde de prematüre bölümü var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🌸 zaten çok hareket ettirmiyorlar ellerini ilk haftalar çıkmaz eldiven
Eminesahin1 Bernadereci 5 günlükler emzirmeye giriyorum ayakları çok soğuk o yüzden en azından çorap olsa