teachervera Lovelovebaby Canım sende tutmadı o Zaman ikili kan 😊bende tuttu hep. Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
merve_89 Haftada göstermedi dimdik duruyor dedi dr.um 13.haftada gittim erkek dedi.1 kızım 1 oğlum vardı.8 yaşında oğlum var o çok sevindi PlayStation oynucagi için 4 yaşındaki kızım kardeş kabul etmiyor.
Sefiiir BirAskMasali1323 bende Ekim annesiyim, 14+4 haftadayız 💌 cinsiyeti öğrenemedik 🙈 1 ay sonra tekrar gideceğim 🌟
BirAskMasali1323 Sefiiir bende 14+0 haftalığım iki gün önce gittim ikili tarama için gittim bende öğrenemedim bebiş uygun pozisyonda değildi o yüzden mayısın 2 sinde randevum var bakalım gösterecekmi🥰sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi mühim değil
BusraaZeynep BirAskMasali1323 benim de ekim Allah izin verirse kızmış bugün öğrendik 17 haftalığız . Sağlıklı olsun tek temennimiz
BirAskMasali1323 BusraaZeynep Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah🥰bende 14+3 haftalığım ben öğrenemedim henüz bebişimiz göstermedi
BirAskMasali1323 Edsn ya öğrenirseniz banada söylermisiniz aramızda 1 gün var 🥰sağlıklı hayırlı evlat olmaları önceliğimiz tabikide ama merak ediyoruz hayliyle yinede…Peki ne olacağını hissediyosunuz ben oldu olası hep erkek olacağını hissediyorum