Beyzanur_42 BirAskMasali1323 kendini gostermedi cnm 🤗Ekim annesi olacağım Allah izin verirse ikinci gebeliğim 14 haftalık bir hafta önce gitmiştim sırtı dönüktü 🤗oğlum var iki yaşında rabbim ne verirse hayirlisindan versn diyorum 🤲🤲
Bseysf BirAskMasali1323 biz 10. Haftada gittik kıza benziyor dedi 12 de gittik hala kız ama 16. Haftaya kadar bekleyelim değişebilir dedi. Şuanda 16+4 üz haftaya cumartesi kontrolümüz var gideceğiz bakalım net bir şekilde öğreneceğiz ☺️💕
Zey_15 BirAskMasali1323 bende Ekim annesiyim 12 haftada gittim daha çok ufak dedi öğrenemedim çok merak ediyorum sağlıkla gelsin inşallah
BirAskMasali1323 Beyzanur_42 benimde ilk gebeliğim kızda olsa erkek te olsa farketmez önceliğimiz sağlıklı hayırlı evlat olması ama bende kız bebiş daha çok seviyorum 🥰böyle cimcime cadı oluyolar ama nasip bakalım hayırlısı bende 1 hafta sonra gidicem 14+1 oluyorum bakalım ne olcak🥰
BirAskMasali1323 Benim 1 hafta sonra belli olucak ama erkek hissediyorum ve tüm teoriler cinsiyet takvimleri testler erkek olduğunu gösteriyo önceliğimiz tabikide sağlıklı hayırlı evlat olmaları bakalım nasip sizlerin ne haydi foruma🥰
bendeanneoluyorum Bende ekim annesiyim bebeğim bağdaş kurup oturmuş o yüzden bacak arası görünmüyor salı günü gıdıcez 15+4 gösterirse
BirAskMasali1323 bendeanneoluyorum 😂ohh keyfi yerinde minnoşun bizimkide tatilde şezlonga uzanır gibi uzanmış bacaklarınıda kendine doğru çekip katlamıştı doktora soruyorum cinsiyeti ne diyo uygun pozisyonda değil görünmüyo o an bebeğimin iç sesi Tatildeyim telefonun çekmiyo😂beni bi rahat bırakın😂😂bizde bugün 13+5 olduk🥰
iremsevinc BirAskMasali1323 ekim annesiyim 14 haftalık bakalım salı kontrol var erkek hissediyorum ama gönlümden geçen kız önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması 🥲
BeyzaGrcn BirAskMasali1323 ekim annesiyim 16 haftalik olduk dün kontrolüm vardi bacaklarını açmadı bir türlü ogrenedik hala😅
Seyhan000 BirAskMasali1323 Ben 12+6 haftalığım geçen hafta yerinde durmayan ordan oraya dönen bebem dün hiç yerinden oynamadı asla göstermedi pozisyonu da değiştirmedi bacakları da açmadı 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var inşallah gösterir 😂😂
BirAskMasali1323 Seyhan000 benimkide öyleydi sanki tatile gitmiş şezlonga uzanmış beni rahatsız etmeyin modundsydı😂