Srp53 ben 4 düşük yaptım 1 tanesi kürtaj oldu. Prolaktini gittiğim tüm doktorlar strese yordu ama stres değilmiş asıl sorunum oymuş. Erken dönem gebelik kayıplarını saymadılar bile 3 tane kürtaj olursan bakarız detaylı dediler şaka gibi. Gerçekten doktoruna düşmek o kadar önemli ki bu tarz durumlarda. Durumumuz çok benzer şiddetle tavsiye ediyorum Kutay hocayı. Kendisi tüp bebek doktoru olmasına rağmen bana tüp bebek tedavisini uygulamayı reddetti ki ben razıydım artık. Asla para odaklı değil hatta hastalık sürecimi dinlediğinde, meslektaşlarımı kötülemek istemem muhakkak size yardımcı olmak istemişlerdir fakat gelişmeleri takip etmediklerini görüyorum, tsh değerinin normali 4’den 2’ye düştü bu sebeple gebeliğe engel durumun subklinik hipotroidi olabilir diyerek test isteyip sonuçlara göre tedavimi planladı ve şükür ki tedavim olumlu sonuç verdi. Kutay hocayla yolum kesişene kadar çektiğim acıları, uygulanan balon tedavileri, aldığım hormonları, vurulduğum iğneleri tahmin edemezsiniz, dilerim bir an önce çektiklerimi çekmeden tedavi olursunuz🙏🏼