Kızlar dün 39+3 günlük hamileyken 😂 aslında bende bir haftadır su sızması oluyormuş ben akıntıdır diye üstünde durmadım , akıntıyla birlikte fazla su gibi geliyordu dün de öylesine bir acile gideyim görüneyim dedim hem belki muayene falan ederlerse doğumu tetiklerler gelir diye düşündüm , doktor ekografiden baktı suyu iyi dedi daha sonra alttan çubukla baktığında pozitif görmesin 😂😂 dedi bakayım açılman da var mı 2 cm açıklık da varmıs zaten açıklığa baktıktan sonra tüm suyum gelmeye başladı yatışım yapıldı saat 5 te .Suyum çoktandır geldiği için tehlikeye aymak istemediler direkt suni sancı verdiler epıduralle doğum yapacağım için açılmam oldu diye erken vurmayı düşündüler istemedim çünkü hiç sancım yoktu biraz sancılarım gelmeye başlayınca epidurali istedim , vurulmadan önce 4 cm açıklığım varmıs epiduralı saat 9 da vurdular . Daha sonra biraz uyudum dinlendim saat 11 gibi tekrar sancı hissetmeye başladım doktor geldi full açılmam olduğunu söyledi ama bebek asagıya inmemiş 😂 her sancı geldiğinde ıkındım asagı indi sonra bir anda al tarafta bişey hissetim hemşireyi çağırdım baktığında bebeğin kafası gözükmüş 00.11 de kızım dünyaya geldi doğum esnasında biraz kanamam fazla olmuş onun dısında çok şükür iyiyim suan kızım kucağımda yazıyorum 😊