littlechick Sadeceanne2 bizde çok zor kavuştuk bebeğimle 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra mucizem kendiliğinden oldu Rabbim bize bağışlasın inşallah 😔🤲🏻🤲🏻
Melek0606 littlechick zorlicaksin bı sure sonra alışıyorsun nane falan koy suyun içine bı tutam belki işe yarar limonda olabilir
Cey-cey Deletedmom_98 doktorum söyle dedi vucut susuz kalırsa temin eder ve azalır Sanırım bunu kesin acıklıcak bi sebeb veya artıracak bi çözüm yok onlarda yapılabilecek seyleri söyleyip işe yararsa diye düsünüyor
nursenakaynak01 24 haftalık benim bebiş de bizimde suyumuz azalmış bende havuç suyu armut ve günde 3 litre su içmeye başladım
ecenin_annesi nursenakaynak01 merhaba zaman geçmiş üstünden ama bebişiniz sağlıkla doğdu mu kaçıncı haftada doğum yaptınız
Nihal1907 littlechick olur canım olur merak etme suyunu iç duzenlı Sen benim şu ıcmem bile yasaktı bak düşün yani suyu dahi yasakladı doktor benim çok zorluydu ona rağmen 37 olcam hamdolsun sen kaç haftalıksın
littlechick Nihal1907 ben yarın 22 olucam daha kuzum benim bir yandan sızıntı yapıyor ama sızıntı yapmasa belki toparlar ama sızıntıda yapıyor 😔😔
asell13 littlechick sabah akşam havuç suyu maden suyu deveci armudu günde en az 3 lt su mutlaka suyu artar canım artmasada serum var taktıruyor doktorun korkma
Nihal1907 littlechick evet benımde aynıydı ıste çamaşırım ıslanıyordu sıcak sıcak geliyordu sonra hastanede kaldım üç dört gece düzene aldılar hatta şuan bıle var o sıızntı az az eskısı kadar olmasadasen korkma Allah’ın ıznıyle bısey olmaz inşallah 💕
asell13 littlechick benimde 20li haftalarda azaldı bu önerdiklerimi sabah akşam yaptım kontrole gittim 10 gün sonra doktorum takıldı bana çocuğun suyu az dedik sen abartmışsın daha da suyla ilgili bi çaba sarf etme demişti daha da hiç yaşamadım o sorunu
littlechick asell13 deveci armudu yiyorum havuç suyu içiyorum normal su içiyorum inşallah düzene girer 🤲🏻
Babymom07 littlechick kaçıncı haftadasınız ve ne zaman öğrendiniz bende bundan biraz korkuyorum akıntınız geliyor muydu iç çamaşırınıza su gibi ?
littlechick Babymom07 yarın 22 olucaz cumartesi oldu birden geldi. Daha önce kanamam olmuştu aha dedim yine kanama geldi çok korktum ama gelen suymuş malesef baya geldi çamaşır ıslatacak kadar