Seda_nur4760 Kızlar bebeğimi emzırmeye başlıyorum 5 dk olmadan uyyor zar zor bı ıkı defa uyandırıyorum çekıyor sonra meme ağzından çıkıyor bende mama yapıyorum ama kesinlıkle içmiıyor gerı itiyor doyuyor mu mamayı mı beğenmiyor anlamıyorum 😔
asell13 Seda_nur4760 kendi uyanıyor ya o zaman emzirmeyi denedin mi canım belki uykusu geldiği zaman emzirmeye başlıyosun
Deletedmom_88 Seda_nur4760 eğer kilo alımında bir problem yoksa doyuyordur bence 🥺 zaten midesi küçücük
Seda_nur4760 asell13 her zmn uyandığı zaman emziriyorum canım uyksu varken zaten ağzını asla açmıyor 😒🥱
asell13 Seda_nur4760 uykucu desene 😅 çoraplarını çıkarıp ğstünü incelte bilirsin sıcaktan da mayışıyolar bide öyle dene canım
Seda_nur4760 Deletedmom_88 zaten mamayı günde 2 defa falan verıyorum çok çok zorda kalmasam onu da vermıyorum doktor verme mama dedı ama çok aranıyor sanıyorum aç mama yapınca da içmiıyor 🥹
Dolphin16 Seda_nur4760 her aranmasında koy göğsüne benim kızım 3 buçuk aylık oldu ben her aranmasında koyuyorum göğsüme kilo alımı şimdilik iyi . Ellerini emmeye başladı acıkınca gördüğüm an emziriyorum