Mislina12 35 haftalık hamileyim Neredeyse her gün regl sancısı gibi sancılar oluyor sanki regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor bildiğimiz regl sancısı yani bide uzun sürüyor hemen geçmiyor şuan bebek dogum pozisyonunda değil ters duruyor mesela ona rağmen böyle sancı yaşıyorum her gün olunca korktum İnternette kısa sürer yazıyor bide yaşayan var mı??? Yalancı sancı mı
Gzekrer Mislina12 nst çekimlerine hiç gitmedin mi orda çıkmıyor mu kasılmalar ? Ben 38+6 dayım sancım olduğunda su içiyorum ve kalkıp yürüyorum yalancı sancı zaten geçiyor bir süre sonra ,ama korkmayın sancılar rahminizi hazırlıyor
Deletedmom_88 Mislina12 yalancı sancılar olabiliyor sık sık o haftalardan sonra, bebek zaten doğum kanalına girmemiş, nstde de bir anormallik yoksa üstüne çok düşünmenize gerek yok🥺 bana doktorum artık normal, doğuruyorum zannetme demişti
Mislina12 Gzekrer çıkmıyor galiba doktor bişe söylemedi yani sonuçlar iyi diyor. Kaç olması lazım sancı görünmesi için
Betren Bende 33 teyim kasiklarimdaki regl ağrısına uyandim 6 da erken dogum riskim var ve çok korkutucu geliyo aynen benim bebegimde makat geliş @Mislina12