nzl41 Süreci birlikte takip edelim neler yaşıyorsunuz. 14+4 haftalık bugün cinsiyetini öğrendik erkek.
Gorkemm nzl41 biz daha cinsiyeti öğrenemedik ay başında gidince öğrencez inşallah mide bulantısı baya azaldı olunca gene mahvediyor ama sürekli olmuyor Allah’tan mide yanması hala devam öyle geçiyor sizinki nasıl gidiyor
Esonuzzz nzl41 14+2 deyiz 🙅🏼♀️ yarın gideceğim cinsiyet için benimde içimden erkek geçiyor hayırlısı bakalım kimi duysam erkek senesi gerçekten 😇
nzl41 Gorkemm benim mide bulantılarım azalmıştı ama yine kokulara karşı hassasiyetim artı bu sıra migren ağrılarım başladı ve halsizliğim hala daga devam ediyor ama onun da iyiyim. İnşallah gösterir kendini öğrenirsiniz 🥰
Hey_makaron Gorkemm bizde daha ogrenmedik 3 Mayıs’ta gidicem bulantılarım kesildi gibi biraz rahatladım darısı sizin başınıza 🥰
Gorkemm nzl41 ay ben ilk hamileliğim de çok çekmiştim o koku hassasiyetinden bilirim çok zor Allah yardımcınız olsun
miyopmom nzl41 hayirli olsun🥰 bende 15+3 elhamdulillah, 3. Gebeligim cinsiyeti henuz bilmiyorum benim doktorum 4 aydan once soylemiyor. Benim inanin hic tahmin yapamiyorum ama sanki kiz gibi kalcam genisledi gibi onun disinda 2 hamileligimide benziyor 😅
nazel123 15.haftadayız cinsiyetimiz belli oldu bulantılarım devam ediyor sabah akşam prilam kullanıyorum kusmam azaldı bulantımda geçer insallah en kısa zamanda. Halsizlik çok var akşam özellikle erkenden uykum geliyor Bu arada takviye ilaç hangilerini kullanıyorsunuz
nzl41 nazel123 doktorum 3. Ayı bitirdikten sonra demir ilacı başladı sadece onun dışında ek bir takviye kullanmıyorum