Glfri Kızlar 32. Haftadayım bugün hep kasılmam oldu sanki karnımın bir yeri yumruk gibi sertleşiyor kasılıyor sonra geçiyo normal mi hastahaneye gitmelimiyim
sumeyyee_k Glfri benim de oluyor ama ben bebeğin kafası ya da poposu sanıyordum kasılma daha farklı değil mi benim de aklıma takıldı şimdi
Kedi07 Glfri sıklıkları önemli. Benim 29 da başlamıştı kasılmam. Karnında sertleşme oluyor yumuşuyorsa o kasılmadır. Ağrı olmak zorunda değil.
Mucizem_m30 Glfri bende aynı şekilde kasılmalarim vardi normal bir şey sandım hastaneye gitiğimde yatiş verdi 5 gündür hastanede yatıyorum o kasılmalar yalanci sanci oluyormuş durdurmazsan çocuk içeride panikliyor arkasından normal sanci başlıyor Muş
MorKelebek54 sumeyyee_k benim de cok oluyo ama evet dediginiz gibi bebegin kafasi ya da poposu. Doktoruma da sordum ultrason bakarken kafasini dayadi sertlesti hatta top gibi bisi oldu karnimda eliyle bakti ebet kafasi bu dedi nst bagliyken de oldu sanci cikmadi ama
Tgbclk Glfri benim 25. Haftamdan beri oluyor 34. Haftamdayım günde 3 4 kere kasılıyor geçiyor doktor normal olduğunu söyledi nstdede sancı çıkmadı
Tgbclk Glfri benim kasılmalarım erken başladı o yüzden doktor bana nidicard verdi onu içiyorum o biraz kasılmaları azalttı ve bayadır kullanıyorum 36. Haftada kesicem
Mucizem_m30 Mommelike sancılari durduruldu ama ne olur ne olmaz diye hala hastanede tutuyorlar birde bende gebelik şekeri de vardi onun için taburcu etmedi doktorum
Mucizem_m30 Mommelike ilaçla ilk nstde sanci çikin Hemen yatiş verdi doktor ilk gün 20 dakika arayla 3 ilaç verdi sonra 6 saatte bir ilaç verdi