_Annemmm4 Haftadayım kızlar en sonki randevumda bebeğini başı aşağıda demişti doktor ama bu bi kaç gündür karnımda sertlik var bebeğim bazen sağ tarafa bazende sol tarafa geliyo gibi sertleştiriyo karnımı yaşayan varmı aynı durumu????
Zeynooooooo _Annemmm4 bendenoyelyim ben 36+2 oldum bende en cok sag tarafda oluyor bbeeyin butun haraketlerini orada hiss ediyoeum
Alminasbl _Annemmm4 bende 36ym aynı durumu yaşıyorum sağa sola toplanıyor rahatsz oluyorum ve karnm sert kasıklarımda acıyor baş aşağıda Çarşamba kontrolüm var bakalm ne diyecek doğum için sanki çok yaklaşmış gibi hssedyrm .
Miniktosbaa _Annemmm4 aksine 28 haftalığım hiç karın sertleşmesi yaşamadım sebebini bilen var mı veya benimle aynı hiç yaşamayan??
M-Urass_Mom 17+3′üm. 16. haftadan beri sertleşme var karnımda. Hafif hafif ağrı da yapıyor 😭 Normaldir diye düşünüyorum ama…
Bebekayik M-Urass_Mom benimde 24 haftadan beri var şuan 29 haftayım daha sık ve acılı oluyo acilede gittim galiba doğuruyorum diye ama ne sancı ne enfeksiyon hiç bişey çıkmadı gayet normal bişey sanırım ki eve geri döndüm
Bebekayik M-Urass_Mom ilk zamana göre evet bebeğin hareketlerinden oluyor diyolar bebek büyüdükçe daha çok his oluyo bence
surmene-1967 M-Urass_Mom inşallah🤲🏻 siz doktorunuzla paylaştınız mı bunu ben her seferinde unutuyorum
Berrinoo Cuma gününden beri ne yapacağımı bilmiyorum karnım bir anda sertleşti 27 haftalığım. Doktorum hastaneye gözük vs dedi gittim nstye aldı sancı ağrı görmedi ama ben korkuyorum karın sertleşmesi tehlikeli mi ki. Kafayı yiyeceğim az kaldo günlerdir