nursedaguney Kızlar dependi hamileliğimin başında aldığım için sanırım küçük almışım. Biraz daha bol ve geniş olması gerekir diye düşünüyorum sezeryan olacağım. Kullanan var mı acaba? Dikişe değmemesi adına büyük beden mi tercih ettiniz
Alan_Yeliz nursedaguney ameliyat olunca hastane takuyo sana zaten sonra da onlar degistiruyo almasanda olur bende öyle oldu yanıma almıştım yürümeye başlayınca kullandım iki tane ama ped kullan yaranı kapatmasin dedi hemşireler öyle yaptım bende çok gelmiyo zaten sizde ne olur bilinmez tabi yanınıza yinede alın rahat etmeniz acisindan
Anneeadayi3 nursedaguney bir paket depend bir paket lohusa pedi aldım çantama koydum isterseniz sizde her ihtimale karşı lohusa pedi alın yanınıza birde yüksel bel oluyor dependler dikislere deyip rahatsız etmez
Minigiim-vebenn52 nursedaguney beni rahatsız etmemişti hastanenin verdiği ped hep bulaştırırdı. Muhtemelen ben depend içine onların taktığı pedi takmıştım pislenince pedi çıkarıyodum depend yerine daha kolaydı hemşireler varsa depend takalım daha rahat olursun demişti zaten iç çamaşırdands o daha iyi benim dikişim aşağıdaydı beni rahatsız etmedi değmedi yüksek bel zaten göbek deliğine kadar geliyo ben 78 kiloyla xl almıştım ama 100 kiloya bile xl giyen var esniyor yani olur senin aldığında hangi beden aldın ki
nursedaguney Yazmelegi_ şuan 72 yim doğuma kadar 74 olabilirim. Bendeki m beden sanki dikişlerimi sıkabilir gibi
nursedaguney Alan_Yeliz dikişleri kapanmaması öneriliyorsa eğer depend uygun değil o zaman ped alayım ben
nursedaguney Anneeadayi3 yüksek bel evet ama bendeki m beden orta boy dikişimin üzerine geleceği için sıkabilir veya acıyabilir diye düşündüm. Ped alabilirim aslında bir de
Babymom07 Anneeadayi3 lohusa pediyle normal adet zamanında kullanılan pedler arasında fark var mı ben o zamanlardan kullandığım pedi kullanmayı düşünüyordum
nursedaguney Minigiim-vebenn52 ben ortaboy aldım sanırım m beden diye geçiyor. Az önce denedim ama sanki sıktı gibi anlayamadım yani şuan giyilir ama ameliyat sonrasından emin olamadım
Yazmelegi_ nursedaguney şok markette var L bedeni alın bence ama yine de dikis yerine gelmiyor bez göbeğe geliyor
Alan_Yeliz nursedaguney bana öyle dediler zaten doğum yapınca onlar takiyolar sonradan da çok kan gelmiyo zaten büyük boy bed alsanız yeterli olur bence
gulsenmstf nursedaguney dikiş yerine gelmiyo diye hatırlıyorum gobekde kaliyodu benim külot hbi kısa değil
nursedaguney gulsenmstf evet yani dikiş yerini kapatıyor ama oraya geldiği için yine de sıkar mı diye düşündüm demekki sorun olmuyormuş teşekkür ederim 🙏
Alan_Yeliz gulsenmstf dikiş yerine gelmiyor olurmu külot bezler geliyo baya göbeğe kadar cikiyolar dikiş çok daha asada kaliyo zaten belkide sizin dikiş yeriniz yukardadir onu bilemem tabi
gulsenmstf Alan_Yeliz dikiş yerini kapatiyo demek istedim başı tam dikiş kısmında bitmiyo 🤣 ama acitmiyo yani esnek olduğu icin
Ozgednc nursedaguney ben büyük beden almıştım kilomda var Haziran’da doğum yapmıştım adana gibi bı yerde dikisimi hep terletmisti depend. Ama çok rahat oluyo orası ayrı. Doktor kullanmadan iyi olur bunu dikislerini terletmis hava alması lazım dedi. Şimdi gene hamileyim nasipse gene hazirana geliyor doğumum ama gene de koymayı düşünüyorum çantama
Anneeadayi3 Babymom07 lohusa pedi daha uzun ve kalın oluyormuş galiba bilmiyorum açıp paketi bakmadım açıkçası lazım olur diye aldım koydum :)