27 haftadayız Karnımın altı ama sağ sol taraf değil tam vajina üstü bi baskı hissediyorum özellikle akşamları yada ayakta durdukça daha çok oluyor devamlı değil ama sık aralıklarla. Progestan fitil kullanıyorum onun ilacın geri akması da oldugu için akıntı hep oluyor enfeksiyon mu değil mi anlayamıyorum tuvaletim varmış hissi oluyor acilden gitsem tahlil yaparlar mı yoksa hafta içini beklesem enfeksiyon varsa bişe olur mu beklediğim için bilen var mı

Ozlemb0811 canım baskı oluyor rahmin büyüyor benimde oldu akıntı rengi nasıl ve yoğun mu sulu bir şekilde mi geliyor

Ozlemb0811 hiç bişey olmaz merak etme düzenli doktora gidiyorsa doktorun bakıyordur zaten hareket etmesi gayet güzel

Kubra5816 Çarşamba gittim daha da kontrole hersey yolundaydı çok şükür 🙏 teşekkür ederim

Ozlemb0811 o zaman iltihap olabilir ben son 3,4 ayımı iltihaplarla geçirdim sarı geliyorsa doktoruna söyle ona göre ilaç veriyor ver iç çamaşırını sürekli değiştir sakın orkid ped vs peçete koyma eğer rahatsız ediyorsa pamuklu kullanmadığınız bir kumaş yada atlet elinde yıka kes kendine göre ütüle öyle koy ve oturduğun yere dikkat et tuvalet cinsel ilişkide yapabilir soğukta alabilirsin ve bolsu

Kubra5816 ya çok zor gerçekten enfeksiyonsa eğer 😥 kalabalık ortamda çalışıyorum kapmış olabilirim diye düşünüyorum işin açığı

Ozlemb0811 benim de tam dediğiniz gibi oluyor 27+2 deyim söylediğiniz gibi anlık acı hissediyorum bir kez çok oldu yürüyeceğim sırada acile gittim korktuğum için bebek gayet iyiydi ve tahlil yaptırdım temiz çıktı

Ozlemb0811 eğer enfeksiyon olduğunu düşünüyorsanız bol su tüketin faydası oluyor mutlaka

Ozlemb0811 bebeğin ayakları aşağıdadir canım o yüzden oyle hissediyosun bende senin gibiydim doktor ayaklariyla baski yapar kasıklarına dedi korkma yani

MihribanErdem acaba bu haftalarda rahim genişlemesi bebiş büyümesi flan mı ya inşallah benim de öyle temiz çıkar yarın bi gideceğim acile 🙏 suyu çok içiyorum ztn ama biraz daha arttırayım olmadı

Ozlemb0811 Evet büyümeden kaynaklanıyormuş serum vermişlerdi bana o da iyi geldi açıkçası 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım 🩵