Merve1712 18 haftamdayım Tahmini doğumum eylül hazırlıklar nasıl gidiyor annelerim neler aldınız yada hamilelik nasıl geçiyor❤❤
Gg5348 Merve1712 16+3 deyim bebek arabası zıbınlar tulumlar biberon emzik emzirme ürünleri falan aldım yavaş yavaş alıyorum hem insan heves ediyor hem de bir anda çok masraf olmuyor 🥰
Limonlukekkk Merve1712 19+4 üm bebek arabası beşik kıyafet bez herşey aldık 10 eylülde doğacak inş linoşumuz
Bguzeel Merve1712 cinsiyeti öğrenemedik. Kız ise ablasından kalanları yıkıcam pek fazla bişey almamıza gerek kalmıcak. Ama erkek ise öğrendiğim an kıyafetle başlıcam. Onun dışında demir baş eşyalar zaten ablasından dolayı mevcut 🤣
Melike_00 19+2 bende yavaştan alışverişe başladım. Detaylı ultrasondan sonra bebek arabasıni park yatağını ve oda takımını alacağım.
NG46 Bende 18 .haftamdayim henüz daha bişey almadım sadece bir kaç parça bişey ama artık almaya başlayacağim
Gg5348 Merve1712 valla en pahalısı bebek arabasıydı ilk onu aldım🙈 önümüzdeki ay çocuk odasını alıcam arada buldukça kıyafet alıyorum ay bir de göğüs pompası ve ateş ölçerler çok pahalı ay ay imkanın oldukça onları al bence ben öyle yaptım🥰
merve_89 Benim 3.dogumum olucak supriz bir gebelik olduğu için kiziminda oglumunda kiyaferltlerini hep dağıttım sadece hatiralik kıyafetleri kaldı 14.haftadayim henüz bişey almadım cimsiyeti de öğrenemedim yeniden baştan herşeyi almam gerekicek
Mrvtrk 16+2yim. Henüz tam başlamadım . 3 4 adet kıyafet bir de Ana kucağı indirimdeydi onu aldım. Şimdi de bebek arabası bakmaya başladık. Aklıma yatan güzel bir araba bulursam onu da alcam.
Ogrtmenanne Ben çoğu şeyi aldım hem fiyatlardan dolayı hem de son aylarda çok ağırlaşıyor insan şimdi rahat rahat vakit ayırayım dedim