Son_gul Mihruss banada kemik yapısı erkek dedıler ama bacak arası da boş kız gibş dedıler en net detaylı ultrason
Dilan35 Banada dün doktor yüzde 80 kız dedi bir ay sonra detaylı ultrason da netleşir heralde valla merak içindeyim
132025 dilankaras 12+4 te yüzde 80 erkek dedi aslında doktor kesindi de haftaso erken diye pay bıraktı ama bugün gittim kesin erkek
Alyami lizilohen evet ikili testte erkek dendi sonra 25. hafta da detaylı ultrasonda kesin kız dendi inşallah değişmez daha 34 olduk 😃😃
lizilohen Alyami ay maşallah ya benim de eşim kız istiyordu bugün ikili testte erkek olduğunu öğrendik kıza döner belki diyoruz ama tabii ki ilk önce sağlıklı ve hayırlı olsunlar da gerisi önemli değil ❤️
Mevasultan1 aysee1234 ilk kıza benziyor dedi 1 hafta sonra gittim erkeğe benzettim dedi çok dua ediyorum 16 haftalık olduk değişir diye çok dua ediyorum umut işte kız istiyordum 😓
Mevasultan1 aysee1234 ilk kız dedi benzettim dedi bacak arasında birşey yok gibiydi çok sevindik kız istiyorduk oğlum bile doktora kız kardeş istiyorum dedi sonra gidip erkege benzetiyorum demesi biraz şaşırdım
aysee1234 Mevasultan1 nasil ya sonradan bisemi gördü ? gicik bidurumm bende dayanamadim terminimi öne aldim sali günü gitcem dr ins saglikli hayirli bi kizimiz olurrr😍 sende benim gibi cok istiyosun oyuzden merak ettim ☺️
Mevasultan1 aysee1234 aysee1234 evet bacak arasına baktı ben kordon olur diye dua ediyorum ama inşallah öyle olur ya kızı çok istiyorum herkes olmaz diyor ama
Berfin3 132025 benim yengeme 7 ay boyunca erkek dediler 7.ayda kız olduğunu ogrendi o yüzden herşey olabilir doğumda bile değişebilir yani 😂
Mevasultan1 Berfin3 özel mi dedi acaba yaa erkek dedi bacak arasında vardı pipi gibiydi kordon olur inşallah diye dua ediyorum ya
Mevasultan1 Berfin3 ay darısı bana yaa o kadar istiyorum ki oyle olmasını herkes olmaz kızınız diyor 1 oğlum var bir de kızım olsun istedim her gün dua ediyorum
Berfin3 Mevasultan1 sizi çok iyi anlıyorum benim de bir oğlum var. Oğlumu gören herkes bunun arkası da erkek diye diye beni çocuk istemekten soguttular. Plansız gebe kaldım ama doktorum iki kontrolde de kız dedi inşallah değişmez 😂
smmm bana da 12. haftada pipi gösterilerek %100 erkek dediler burayı okuyunca ben de bi heycanlandım şimdi. %100 erkek denilerek kıza dönen var mı acaba