132025 Haftada yüzde 80 erkek dedi doktorum hatta pipi gösterdi haftası erken diye yüzde yüz demek istemedi bu şekilde olup sonra kız olduğunu öğrenen var mı
dilankaras 132025 bende aynı durumdayım ve çok merak ediyorum degısır mı diye 12+3 olduk dün soyledı dırek erkek diye ama 16 ya kadar bekle dedi yınede
Cansucan 132025 benim çevremde oldu 2 kişiye 12 haftalıkken erkek diyip 16 da kız çıktı aynı şekilde kız diyip erkek çıkanda oldu ama herkese olacak diye birşey yok
Tugbacim34 @132025 erkek değişmez bilginiz olsun. Erkek diyip kıza dönen çok nadirdir. Kızlar da değişme çok oluyor
132025 Tugbacim34 üçüncü zaten benim diğerlerinde rüyamda görmüştüm cinsiyet ve çıkmıştı hatta doğum tarihlerine kadar görmüştüm bunda da kız gördüm rüyamda bu sefer rüyam çıkmayınca şaşırdım,😀
Son_gul Bana 13 haftada %1000 erkek dedi doktor 16 haftada kız dediler 17 haftada tekrar erkek dedıler 17+3 te tekrar kız dediler 🤣
Son_gul 132025 hepsi ayrı arı doktorlardı kafa karışınca bi kaç hastaneye gittim öğrenmek için ama iyice kafam karıştı neye inanıcam bilemedim 18 haftalık olduk hala cinsiyet belli değil
Amanguzelyavasyuru 132025 bende anlamadım ilk çocuğum oğlandı 11.hafatada belli oldu buna kız deyince dünyalar benim olmuştu.Detaylı ultrasonda erkek olduğu ortaya çıktı.
1234-i Benim 12.haftada erkek dedi 16da kız olabilir dedi 😂 bazen dudakları pipiye benzetiyorlarmış doktorum öyle demişti
132025 1234-i bende merak ediyorum çok doktorum kendinden emindi aslında ama ben hep rüyamda kız gördüğüm için acaba diyorum hala, 😀
Bebekkk00 @Amanguzelyavasyuru Canım bacak arasını görmedi mi kız dediklerinden bana da kız dedi bacak arası bile verdi boş ama net demiyor hazırlık yapma diyor
Amanguzelyavasyuru Bebekkk00 valla dedi ben kız görüyorum.Sonra detaylı ultrasona girdim ordaki doktor yüzde yüz erkek kız ihtimali yok dedi pipi gösterdi.İsmini felan seçmiştik ilk çocuğum oğlan ikincide kız çocuk denince çocuk defterini kapattım diyordum yıkıldım.
1234-i 132025 valla erkek dedi mutlu oldum kız dedi yine mutlu oldum kendiside şaşırmıştı ama detaylıya 20+5te girmiştim o zamana kadar alışveriş yapmadım
Buseirgit 132025 12+2 de erkek dedi doktorum 24+3 olduk hala erkek 😅 bende her gittiğimde soruyorum hocam cinsiyeti hala aynımı diye.
132025 Buseirgit hahah yok bi daha erkek derse daha sormam zaten rüyalarımın çıkmaması beni şaşırttı, 😀