Aslann24 Selam anneler lohusa geceliği yerine elbise almayı düşünüyorum pijama da günlük tarzım olan bir şey almak istiyorum Trendyolmilla dan mesela kırmızı yeşil kalpli vs spor günlük bir şey ama izlediğim videolarda herkes beyaz saten şık ve teyze işi şeyler almışlar kısaca mantığı oluru nedir hiç bir fikrim yok bana lütfen yardımcı olur musunuz beyaz almanın özel ya da lohusa pijaması geceliği almanın bi rahatlığı vs anlamı mı var acaba
Esmam_ela25 Aslann24 yok canım onlar fotoğraf çekimi için alıyor yoksa tabiki içinde rahat edeceğin pijama takımlarını al .
Fatma44 Aslann24 neyde kendini rahat hissedeceksen onu al kullanacak olan sensin sonuçta.sadece emzirmeyi düşün kolay olacak birşey seçmeni tavsiye ederim
asell13 Aslann24 tercih meselesi tabikide abartılı taşlı tuşlu tüylü sabahlık giyende var sade giyinen de bende beyaz aldım bu arada bebeğin tulumu falan beyaz resim çekilcez diye 😂😂 yoksa bende bej siyah falan aldım önemli olan önü düğmeli rahat olsun
Limonlukekkk Aslann24 2-3 takım rahat renkli takımlar aldım fakat foto çekiminde beyaz şık bi loğusa takımı giyeceğim
Aslann24 asell13 fotoğraf çekimi konusunda kararsızım sizce halimiz olur mu bi de bebeğe ve bana eşim bakacak başka kimsemiz yok desem yeridir yani o psikoloji ile fotoğraf çekimi yapmaya derman güler yüz olur mu acaba
Aslann24 Limonlukekkk peki o gün saç makyaj bebek hazırlığı vs bunlar için size biri mi yardımcı olacak yani hazırlanmaya nasıl dermanınız olacak
Merve1414 Aslann24 ben alt üst normal pijama takımı aldım ekoseli ondan önceki dogumdada çiçekli bı pijama takımı almıştım doğum yaptığın gün fotoğrafçı tutup hususi albüm falan yaptircaksan lohusa pijama seti al ama öyle albüm gibi niyetin yoksa rahat edebileceğin ve dogumdan sonrada gönül rahatlığıyla kullanbilecegin normal alt üst pijama takımı al bence diğer lohusa setleri gereksiz pahalı
kumsal__ Aslann24 resim için alıyor onlar kendini rahat hissettiğini al canım önemli olan rahat emzirebilcegin gerisi senin tercihin canim
Mislina12 Aslann24 bende aynı senin gibiydim çok kararsızdım herkes onlardan giyiyor bende alsam diyodum sonra düşündüm düşündüm ben herkes değilim dedim pentiden çok kaliteli ve üstümde hiç yok gibi olan elbise tarzı bi gecelik aldım. Çok da güzel tavsiye ederim herkese bakma sen önemli olan senin rahatlığın 🫧🫧💜💜
yagmurrrra Aslann24 valla hiç gerek yok ikinci doğumum olucak normal pijama takımı aldım diğeri kullanılmıyor almıştım boşa gitti giymedimde hiç sonra gereksiz
Aslann24 yagmurrrra tecrübeli bir annesiniz şunu sormak istiyorum, fotoğraf çekimine derman oluyor mu, saç makyaj hazırlık vs
bahocum Aslann24 önü düğmeli, kolay emzirebileceğiniz bir şey olması önemli bence. Ben de bembeyaz almayı planlamıyorum bej, mavi vs gibi düşündüm. Dantelsiz, düğmeli, normalde ne giyiyorsam öyle alacağım ☺️
asell13 Aslann24 oğlumda çok rahat geçmesine rağmen hiç foto çekilmemişiz neden çekilmemişiz anlamadım şuan anısı yok diye çok üzgünüm kızımda bol bol çektircem hatıra kalsın düşündüğün kadar kötü durumda olmuyorsun hemşireler bile çekiyor merak etme 🥰
Limonlukekkk Aslann24 normal doğum olursa ağrı sızı çok olmaz zten eğer sezeryan olursada çekimi ertesı gun yspıolar anne dinlensın diye ben yaparım saç makyaj
Merve1414 Aslann24 ben doğumdan çıkınca savaştan çıkmış gibi oluyorum normal dogumdu benimkiler bu doğumda normal gözüküyor
yagmurrrra Aslann24 sancı çekerken bana imkansız geliyor 😣 odada eşim ve annemden başka 1 kişiyi dahi istemedim kötüydüm yani o halde imkansız geliyor. Ama doğumdan sonra odada isterseniz olabilir 🤷🏻♀️
MorKelebek54 Aslann24 bana da teyze elbisesi gibi geliyo valla yalan yok 😂 hatta ckgu lihusa takimlari dantelli. Bi magazaya ya da intnrete yazil aratsak lohusa geceligi diye hepsi dantelli. nedenini hel cok merak ettim valla 😂😂 bence cicekli renkli de olsa fark etmez hatta biraz iyi olur anne icin. Cunku civil civil renkler insanim icini aciyi daha pozitif olmayi sagliyo bence hemde insanin icinde bi karamsarlik varsa bile onu atar renkli cicekli seyler giyse acik renk giuse
Buseirgit Aslann24 ilk gebeliğimde hem dantelli hem normal pijama almıştım. Dantelli olanı tek 1 kere giydim. İkinci gebeliğimde 1 tane normal pijama takımı almıştım. 3. Ye hamileyim 2 tane pijama takımı aldım önden düğmeli.
Buseirgit Aslann24 maalesef yapmadım ilk doğumumda korona vardı sokağa çıkma yasağının bittiği gün doğdu kızım. İkinci doğumda normal diye gidip acil sezaryen olmuştum ve çok kötüydüm ayağa kalktıkça bayılıyordum yapamadım. Üçüncü doğumumda hiç yapmayı düşünmüyorum bile.