Mucizem24 Bebeğimin mevlidini yapicaz kızlar siz neler dağıttınız ve ya dağıtacaksınız?? bu set halinde satılan lokumluklu tesbih kutulu yasinlerden mi alsam yoksa farklı önerileriniz olur mu ?🙏🏻😇
Cey-cey Mucizem24 ben mevlüt yapmadım ama ziyarete gelenlere kahve için çikolata yaptırdım bide hatıra olarak vermek için okundukca sevabı da gelsin cocuklarıma diye tül kese içinde yasin ve tesbih verdim herkez cok begendi
melisinmutfakblogu Mucizem24 ilk bebegmde hastanede dağıtmak için çikolata yaptrdm mevlut için de şeker makrome anahtarlık ve mum yaptrdim şimdi ikinci bebeğim için de mum ve mutfak havlusu yaptryrm
Mucizem24 Cey-cey Tül kese için de yasinleri Instagram sayfalarından mı aldınız Kendiniz mi hazırladınız acaba bu kadife kaplı olan yasinler falan aşırı pahalı tesbihi de var aynı dediğiniz gibi tül kese içinde satıyorlar 30 adet 1500 civarında fiyatı
rmysa388_ Mucizem24 bence bı dolaş çarşıyı kadife olmasada yasinler oluyo tesbide toplu alırsan ucuza gelir keseyide al kendin yap yeğenime öyle yapmıştık ben kendime yapmayacam
Mucizem24 rmysa388_ çok kalabalık değilim 30 tane yaptıracağım zaten gene önerebileceğiniz bir sayfa falan varsa oradan yaptırayım güvenilir
rmysa388_ Mucizem24 valla canım yok ama senin için bulursam derim şuan herşey çok pahalı bütçede önemli oluyo💗
aslanbeyy Fikir olur belki size de 😊Yasinler çok fazla var artık evimizde bu yüzden ben zikirmatik ve tesbih dağıtacağım birde lokum
aslanbeyy Mucizem24 teşekkür ediyorum kendim yapıyorum☺️ burada sayfa ismi vermek yasak malesef engel yiyorum🥹 profilimde daha önce resim üzerinde sayfa ismim mevcut🙏🏻😇