sweetmom_ Bende de pkos vardı ve biraz kiloluyum 80 küsurlardayım bir gün kadın doğum doktoruna gittim bana kilo vermen lazım bu şekilde hamile kalırsan bebeğinin şeker hastası olarak doğma riski var dedi neyse aradan zaman geçti ama ben kilo veremedim, eşimle çocuk düşünmeye başladık ve bende bir adet takvimi yüklü telefonumda üç gün yumurtlama günüm hamile kalma olasılığı yüksek yazıyordu o üç gün denedik, neyse aradan zaman geçti bir gün eczane önünden geçerken erken gebelik testi alıp yaptım sonuç negatif çıktı, nasip dedim bir hafta sonra mevlüt kandili günü aynı eczanenin önünden geçerken içimden bir ses gene al yap dedi ve aynı testten gene alıp yaptım ve sonuç pozitifti.. (Büyük ihtimal ilk testi çok erken yaptığımdan negatif çıkmıştı..) kilo da veremedim ama çok şükür kızım sağlıcakla doğdu, şeker hastası olmadı.. Ama dua da etmiştim, şimdi de kendim ve kızım için size Duâm; Rabbim size ve isteyen herkese tez zamanda hayırla ve sağlıkla tattırsın anneliği ❤❤❤ Rabbim çok büyük umut kesilmez.. 🌸🌸🌸