sweetmom_ kuzum benim hiçç üzülme.Çok iyi anlıyorum seni 🌸bebek siz istediğinizde değil siz eksik olduğunuzda gelir. ♥️Önce kafaya takma lütfen. Evliliğimin ilk yılında bi gebeliğim oldu ve kalbi durduğu için sonlandı ve tekrar gebe kalmak için o kadar çıkmaz bi ruh haline girmiştim ki,aldığım testin haddi hesabı yoktur. (her gördüğünde bebek yokmu hadii sevelim) diyen düşüncesiz insanları saymıyorum bile. Pandemi döneminde kimseyle görüşmedim e haliyle beni darlayanda olmadığı için🤪 gebelik olsun psikolojisine girip ne kendimi yıprattım ne anın tadını kaçırdım kendime sorular sormadım neden ben demeyi Bıraktım Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur dedim kendimi sıkmayı bıraktığımda aldım güzel haberi 🤲5 yılın sonunda hiç ihtimal vermediğim bi zmanda hamile olduğumu öğrendim ve kızım 3 yaşında 🤲🥰geçen sene plansız oluşan gebeliğimi, kısa süre sonra düştüğünü, ve şu an tekrar plansız ve sürpriz bi hamile olduğumu 5.ayımda olduğumu söylüyorum sana ♥️doğuma girene kadar da, doğum anında da, sende başta olmak üzere bu duyguyu isteyen hak eden her anne adayı için dua edicem kucağınız dolsun 🥰İnan sabret ve kendini sıkma hormonları bi bırak bak, kafadan atınca güzel haberi alacaksın gönülden dua ediyorum 🤲🤲🌸