sweetmom_ bende senin gibiydim pkos vardı bende doktora gittim rahim filminden bana dedi rahmin solda kistler var bilmem ne ümidini kesme benim 6sene üstüne oldu eşim asker iraktaydi regl olmuyorsun senede 2 defa oluyordum yada iki yada bir bazen… Umidini kesme ben en son kocamla oturucam heralde tek dedim bosansammin dedim hakkım yok onu çocuksuz bırakmaya dedim onunda hiç niyeti yoktu çocuğa valla yada bana belli etmiyordu bilmiyorum bak şimdi 4aylik hamileyim eşimin işinden dolayı olmuyor heralde dedim sinir stresten ırak zamanları çok kötüydü çünkü benim açımdan izine geliyordu bide 10 gün batıya geldik geleli düzenli oldum 8ay sonunda hamile kaldım ama düzenli ilişki vardiuc günde bir dört günde bir en son kafanı rahatlattim ilişki sırasında dedim aman zevk almaya bak artık 😀heh işte ozaman hamile kalmışım inan allaha güven ona sığın bak olucak herşeyin zamanı var bak ben eşim iraktayken hamile olsaydım ne pok yiycektim onu düşünüyorum çocuk artık nasıl bişey olurdu ben napardin bilmiyorumevde tekim kimse yoktu.falan filan demem o ki kafanı rahatlar ben 7 sene üstüne hamile kaldım menepozami girdim dedim kendi kendime daha neler neler doktora küstüm gitmedim iki sene anlatsam roman olur..