prensesannesi-01 Herkese merhaba aranızda yeniyim sizler adet öncesi hamileliğinizi nasıl anladınız belirtilerinz nelerdi?
Meriikoo prensesannesi-01 benim gözlerim açılmıyordu hele yemeklerden sonra kalabalığın içinde bile göz kapaklarım kapanıyo içim geçiyordu ve dedim ki bu kadar halsizlik normal değil :) testte de aşşırı silik çıktı çizgi ama pozitifmiş :))
prensesannesi-01 Yasminnnnn benimde yumurtlama sonrası 3 4 günden sonra kasıklarıma ağrı girmeye başladı ve bu üç gündür ağrıyo gözlerim bazen kararıyor kızımda bunları yaşamıştm o yüzden şüpheliyim :)
prensesannesi-01 prens_prenses_annesi nedense benimde içime doğuyor ve kendimi hamile gibi hissediyorum.
prensesannesi-01 MasalSara bugün uzandım öyle eşim diyo uzandiysan tamamdır hamilesin teşhis koydu bile 😀adet sancısı gibi kasıklarım rahmin üstü ağrıyo normalde adet günlerimde ağrır ama bakalım hayırlısı olsun
MasalSara prensesannesi-01 belirtiler aynı adet olcak gibiydi işte tek sorun öyle kalkmak niyetli uzandıgımda uyuya kalmaktı😄