mehtap4925 Bugün gün boyunca ishaldim belim o kadar ağrıyor ki düzenli gelem bi kasılma yok arada regl ağrısı gibi ama üç dört saatte bi ağrım oluyor ama belim kopacak sanki böyle olup doğumu başlayan var mı pazartesi de nişanım gelmişti
Boncukk123 mehtap4925 canım doğum belirtisi de olabilir enfeksiyon da olabilir burada okumuştum bir arkadaş ishalden sonra hastaneye gitmişti enfeksiyon çıkmış. Sende bol bol su içmeye çalış vücut ishal de çok su kaybediyor bir hastaneye git istersen
mehtap4925 Boncukk123 ya vallahi eşim gidelim diyo ya benim halim yok gitmeye ishalim bi belim ağrıyor ki sorma yani bebek aşagı bi baskı yapıyor bi hareketli ama bu ağrılarım nedense hastaneye gidince kesilir diye düşünüyorum
Boncukk123 mehtap4925 sen git bir canım ne olur ne olmaz doktora görün hayırlısıyla evine gelirsin tekrar belki serum takılman gerekir susuz kalmasın vücudun
mehtap4925 Boncukk123 öyle yapim bi duş falan alim oturduğumda belim ağrıyor ayakta biraz ağrısı geçiyor bu bel ağrısı mı sağ böbreğim mi anlamadım ama feci vuruyor
mehtap4925 Boncukk123 geldim sancı cıkmadı açılma yok ama bebeğin kalp atışı yüksek serum verdiler şimdi tahlil falan yaptılar ağrım çok var o kadar ağrım var ki inşallah bebeğim iyidir
Boncukk123 mehtap4925 çok iyi yapmışsın gitmekle canım inşaAllah normal seyrine döner hersey 🤲🏻🌸 çok geçmiş olsun
mehtap4925 Boncukk123 şükür döndü serum bebeği sakinleştirmek için miş bebek içerde strese girmiş ama neden bilmiyorum pazartesi gidecem ultrasonla baksınlar o sakinleşince ağrım hafifledi dün alttan baktıkları için mi bilmiyorum sabahta yoğun bi kan pıhtısı geldi dünkü ağrı sancı değildi ya sancıyı düşünemiyorum artık iki tane doğuran biri olarak 😏
Boncukk123 mehtap4925 vücutta birşeyler ters gittiği zaman doğum sancısından daha da kötü olabiliyormuş canım inşaAllah doğumun çok kolay geçer zamanında 🤲🏻🌸