S1985 Arkadaşlar bisey sormak istiyorum ikiz bebeklere hamileyim özel hastahanede doğum yapmayı düşünüyorum kafama takılan soru şu ikiz bebeğin sezeryan fiyatları nasıl ayrı ayrı mı ödeniyor tek bir sezeryan fiyatımi geceli
Funda54 S1985 normal sezeryan fiyatından biraz farklı oluyor çoğul gebelik mesela tek sezeryan 25 falan da çoğul 28 falan oluyor diye biliyorum
Efoalya S1985 bende özel hastanede doğum yapıcam hastane tek bebek 20bın ıkız 27 bın dedi sonuc olarak kesılen yer aynı fark ne bilmiyorum
hepoyleolurzaten__ Efoalya Valla ona bende anlam veremiyorum i Bugün sordum ikizlere hamileyim 21 bin tl dedi Peş peşe çıkarıyorlar zaten ekstra bı çaba sarf ediyorlar sanki nerden ne koparsak kârdır hesabını yapıyorlar
Aysedogan229924 S1985 ikiz gebelik de fazla ödeniyor bndde sormuştum konya da fiyat öyle 5 6 bin fazla oluyor
hepoyleolurzaten__ S1985 İki bebek parası ödeniyor Bugün sordum ikiz gebelik Sezeryan doğum fiyatı 21 bin TL
S1985 Bizede şimdilik 20 bin fiyat söylediler ekstra yapılan bir işlem yok hepsi aynı anda yapılıyo özel hastahane olduğu için ne koparırsak o kar düşüncesi işte