Tripkolikkkiz Arkadaşlar kütahya gibi soğuk Bi memlekette yaşıyorum. Evim bahçeli. Bu yıl ilk kez bahceme bişeyler ekmek istiyorum. Tohum ekmek için geç mi kaldım ? Çevreye sordum karışık cevaplar aldım.
amayinedeiyiilerledim Tripkolikkkiz tohumdan ziyade biber, domates, salatalık gibi sebzeler için fide almanız daha mantıklı. Tere, roka, maydanoz gibi otlar içinde tohum saçabilirsiniz. Hıdırellez den 1 hafta önce ekmeniz iyi olur diye biliyorum.
ASE6154 Tripkolikkkiz benim kayınvalidem trabzonda şuan ekiyor bahçesini sanırım bu zamanlarda ekmek iyi ama tohum yerine domates biberi falan fide olarak ekmen daha iyi
niyetimkalpkirmamak Tripkolikkkiz ankara dayız daha domates biber için erken bizde. Çabuk çıksın istersen fide alın. Daha kolay biz öyle yapıyoruz. Tohum ata tohumuysa iyi
Uysll Tripkolikkkiz hava soğuksa biraz daha bekleyin sonuçta bahçede olacak fideleri soğuk vurabilir.
Tripkolikkkiz Badgirl_ biber domates patlıcan birazda Yeşillik (marul Roka tere ). Açıkçası cok fazla anlamıyorum hangisi ne zaman ekilir
Tripkolikkkiz amayinedeiyiilerledim hadi ya eşim birsürü tohum almış. Pazardan biraz da fide alayım o zaman
amayinedeiyiilerledim Tripkolikkkiz tohum da olur da uzun zamanda çıkar ve çıkma ihtimali daha düşük 😅tohumları filizlendirerek ekliyorlar. Saksıda mesela. Çıkmazsa üzülmeyin sadece ☺️
Sermec27 ASE6154 benim kayınvalidemlerde Trabzon’da ama şimdi Samsun’da yanımızdalar Nisan sonu gidecekler Mayıs’ta başlıyor sanırım bu ekme biçme işleri 🥰
Tripkolikkkiz niyetimkalpkirmamak tanıdığımıza ata tohumu bulduk birazını internetten sipariş ettik. Bakalım nasıl olacak 🤗
Tripkolikkkiz amayinedeiyiilerledim artık elimden geleni yapacağım bu sene acemiyim. Seneye daha bilinçli olacağım. Yorumunuz için cok teşekkürler 🤗