merimiri Kızlar pazartesi tam 19+0 oluyorum normal rutin kontrolüme gideceğim sonrasında kısa bir süre sonra detaylı ultrasona girmem gerekiyor sanırım sizler ne zaman gittiniz . Şu renkli ultrason görüntüsü o zaman mı veriliyor ☺️ heyecanlıyım
Suhedaklync61 merimiri bende 22. Haftada yaptırmıştım ama asla yüzünü göremedik 3 kere gittik 3ünde de göremedik bizde pes ettik 😂 verilen CD alıp eve döndük
Mugi Canım ben bugün yaptırdım iki adet renkli fotoğraf ve tüm bakılan organları kilo boy vs her şeyiyle beraber dosya halinde verildi :)
Sydaglsen 19+4 teyim bende doktorum en iyi dönem 22. Hafta dedi doktor ve bütçe+memnuniyet araştırıyorum bende
Acarnesli Bende 18. Haftadayım dr benden de istedi ama randevu alamıyorum dolu diyor hep özel yapıyormu detaylı ultrasonu bilenler yazarsa sevinirim ☺️
minnosveannesi8 Acarnesli saat 9.50 de 182 yi arayio öyle sorgulatin MHRS de çıkmıyor randevular talep çok fazla sanirim
Suhedaklync61 Acarnesli yapıyor ama ücreti var ben 3 ay önce yaptırmıştım Trabzon medikalpark hastanesinde 2.500₺ yaptırmıştık devlette de yapılıyormuş ben geç öğrendim haftam geçiyordu mecbur yaptırmıştım
Suliss76 Eğer devlet hastanesi ise renkli ultrason vermiyorlarmış 🥺 Ben de bu konu hakkında soru sormuştum orada öyle yazmışlar