Seymasel68 Kızlarr 11+5 haftalık hamıleyım ıkıncı gebelıgımm hergun kafam agrıyoo olduruyor bu bas agrısı benı ne yapcm bılmıyorum benım gıbı olanlar var mı
bulutunannesi33 Seymasel68 ayni durumdayiz ozamanlr daha beterdi simdi gene basladi 29haftadayim bgn artik parol falab kesmedi ebeyi aradm sordum baska agri kesici ictim yoksa kafami cidden duvara vrcakdim
Nnazli1996 Seymasel68 arada benimde baş agrım tutyo ya parol yada minoset iyi geliyo ama ilaç içmek istemedigim için ben vikis sürüp yatyorum başımı bağlayıp oda bana baya iyi geldi aklinizdan bulunsun belki sizede iyi gelir
bebekteyaparimkariyerde Seymasel68 valla ben 10+5im üç gün migrenim tuttu naneli bir masaj kremi var bende ersağ markalı onu kullanıyorum geçirmiyor ama hafifletip ayağa kalkmamı sağlıyor en azından.
Serays Aynı haftadayız 11+5 . Doktoruma baş ağrısını sorduğumda bol su iç keskin kokulardan uzak dur dedi ve fazla ışık fazla kalabalık bunlar hep bai ağrısı yapar dedi. Ve tabi baş ağrısıyla orantılı miğde bulantısı da oluyor. Parfüm ve temizlik malz kokularından uzak dur bir süre :)
Seymasel68 bulutunannesi33 bende mahvoluyorum bıde benımkı saclarımın dıpleı agrıyo kafam yanı sankıı sıkı bahlarsında sacını acır ya sac dıplerın oo durumdayım
Damlademirr BEnde 9+2 deyim ama başım efsane ağrıyor bazen yatarken bile uykumda ağrıyor anlamıyorum yani başk kasık ağrısı şimdi bu bakalım daha neler olacak :)
Leylanuray Vallahi bende 11+1 im bendede aşırı bas ağrısı var gece gündüz inşallah dgrana kadar sürmez😢