Zumry66 Selamlar arkadaşlar ben 12 haftamdayım ve cinsiyet için doktora gidecegiz önemli olan sağlıgı sihati ama merak ediyoruz işte arkadaşlarım 12 haftamda bizleri neler bekliyor testler varmıdır cinsiyet oğrenen varmıdır yardımcı olun lütfen annlerim
Brckymk Zumry66 yani bence kendini gösterirse görülebilir ama galiba her doktor hemen söylemiyormuş ben ilk çocuğumu 9+2 de öğrenmiştim bariz erkek di belliydi 😂 bu sefer 7+3 teyiz bakalım ne olur ne biter görcez bir kalp atışını duyum da hayırlısıyla 🤲🏻🌸
Bb1996 Zumry66 ilk hamileliğimde 11.haftada erkeğe benziyor dedi doktorumuz 13te %100 kız dedi 🥰 Şimdi yine hamileyim 13. Haftalık erkek olduğunu öğrendik
Ezgi49_ Zumry66 valla 16+3 oldum halen öğrenemedim bi erkeğe benzettiler bi kıza benzettiler beklemedeyim halen
Zumry66 Ezgi49_ demediler mi kuzum yoksa sen mi öğrenmedin yoksa bebiş göstermedimi hayırlsı olsun inşallah
KurabiyeninAnnesi123 Zumry66 12 haftalikken kesin öğrenmiştm cihaz kaliteliyse doktorun söyler cnm bana kağıda yazmştı degismez partini yapa bilirsn demişti degişmedi de
34473447 21 haftalık oldum hala öğrenemedim 15 haftalıkken kıza benziyor dedi doktor 20. Haftada erkeğe benziyor ama Kordon’da dolanmış tam net değil dendi
Ezgi49_ Zumry66 13+5 de erkeğe benzetti 15+6 da kıza benzetti cnm bende şaşırdım kaldım az bekleyeyim dedim
34473447 Zumry66 Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez