Bebekligiller Aydinaysenur gerçekten fotoğraf çekilmek için enerji dolu olacak mısınız 🙄 ben kendime zor gelmiştim de. Ama ben ayağa kalkarım derseniz helal olsun.
Yamanmomy Aydinaysenur Ben eminönünden almıştım. Ama sezaryen oldum ve hamileliğim problemli geçtiği için çekim yapmak istemedm ama yapılıcak enerji tabiki oluyor
Rgmss Aydinaysenur trendyol artış tan gecelik aldım kalitesi gayet güzel 🌸 bir tane de taşlı incili taç aldım henüz gelmedi ama uyar diye dusunuyorum🤍
Haticeburak06 Bebekligiller şimdi niye böyle saçma bi yazı yazdınızki herkes aynımı? Neden heves kırıyorsunuz yazık değilmi
Aydinaysenur Bebekligiller yaşamadığım için bilemiyorum tabi ki. Çevremde herkesin hastane odasında fotoğraf çekimi var siz çekilemediniz mi o kadar mı kötüydü
Bebekligiller Aydinaysenur benim sıkıntılarımdan dolayı kötü geçmişti ve planlı bir doğum oldu. Umarım sizinki kolay geçer. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aydinaysenur Yamanmomy çok geçmiş olsun, ben de riskli gebelik yaşıyorum anı kalsın da istiyorum umarım giymek nasip olur🙏
Deletedmom_110 Aydinaysenur ben almıştım sırf fotoğraf çekilmek için ama maalesef agridan sızıdan gözümü açamadım ve dolayısıyla çekemedim ama ben bir gün kaldım hastanede ikinci günü ağrılarım hafiflemişti belki iki gün kalsaydım yapabilirdim😍 Tabi bu bünyeden bünyeye değişir Ben öyle öyle oldum diye sizde olacaksınız anlamına gelmiyor❤️
Aydinaysenur Deletedmom_110 çok geçmiş olsun🙏 hastanenin fotoğrafçısı doğumun ertesi günü gelip bir kaç poz alıcam demişti umarım toparlanırım olmazsa da sağlık olsun🌸
tubaysima Bebişe beyaz müslin bi takım alıcam inşallah ben de ona uyumlu olayım diye beyaz bi takım düşünüyorum ama sonra kullanacağım bi şey de olsun istiyorum ay bilemedim ya 🫠
Aydinaysenur tubaysima evet haklısınız ben de sonra da kullanacağım birsey olsun istiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah💜
Adenala Trendyolda güzel modeller vardı ben almadım şalın üzerinde durmaz diye inşallah doğumlarımız güzel geçer de anı olarak kalır fotoğraflarda 🙃 bende evi balonla süsleyip masa üzerine çikolata kutusunu hediyelikleri koyup çekeceğim
Rgmss rmysa388_ cok fazla model var oyuzden filtreleyip bakarsanız daha iyi olur.Kumaslar yumusak bır pıjama takımı bır de gecelık aldım memnun kaldım.
07Tugce Aydinaysenur giona lohusa takımı beyaz alt üst sabahlıklı şuan yokmuş ama stok guncellenirse bakın çok uygun fiyata almıştım çok da güzel geldi Trendyoldan https://ty.gl/kox5t0k4ti