littlechick Mervebzt evet canım hissediyorum ama her gün aynı şiddette olmuyor bir gün çok hareketliyse diğer gün sakin olabiliyor. İnşallah sendede işe yarar 🙏🏻💝
littlechick Mervebzt aynı canım bir gelişme yok. Suyum ara ara gelmeye devam ediyor. Sen nasılsın nasıl oldun. Bebeğinin hareketlerini hissediyor musun
Jasminegms littlechick 8 günlük bir küvöz maceramız oldu o kadar kücük bebekler vardı ki 600 gram doktorlar ne kadar kötü konussada kötü sonuclananan bebek görmedim içini ferah tut bekle
littlechick Ebks Ceydanatishka Şuanlık bebeğimde bende iyiyiz çok şükür. Hala hastanedeyiz suyum ara ara gelmeye devam ediyor malesef 27+3 haftalık olduk
kizannesi16_ littlechick suyunuz en başından beri azar azar mı geldi peki uzun suredir bu şekilde ilerlediniz çok şükür inşallah bundan sonrada böle devam eder vaktinde sağlıkla gelir bebeğiniz 🙂🙂
kizannesi16_ littlechick benimde benzer durumum var 24 haftada kesede çatlak var su kaçağı olmuş diyerek bana evde yatak istirahati verdi doktorum 30 haftalık olduk yemek tuvalet dışında bende kalkmıyorum. Ama bende su kaçağı yok sanırım durdu sadece normal akıntılarım var . 38 olunca alacaklar bebeği ozamana kadar da aynen yatmamı söledi doktorum ama sanki bana sızıntım olmadığı halde uzun sure yatış verdi gibi geliyor 6 haftadır bir gram ıslaklık görmedim çok şükür 🙏 ya olursa diye yatmaya devam et diyor sanki boşuna beni yatırıyor gibi hissediyorum:/
Ceydanatishka littlechick iyi yine bu kadar sabrettiniz Allah büyük canım ben geçen gün senin postunu çok aramıştım merak ettim nasıl oldunuz diye bulamadım basta paylaştığında çok üzülmüştüm aklımda kalmıştınız iyi olucaksınız insallah dua edelim
littlechick kizannesi16_ ilk gün baya bi çok geldi. Hastaneye yattıktan sonra azar azar gelmeye devam ediyor. Her gün havuç suyu içiyorum ve normal su içiyorum 2-3 lt kadar sanırım onlar etki ediyor ki suyumuz hala az da olsa var 🤲🏻 inşallah canım çok teşekkür ederim
kizannesi16_ littlechick bizim suyumuzda da hiç bir azalma olmadı bu zamana kadar bu kaçak çatlak nasıl hala anlamış değilim gerçekten olsa illakı akardı az da olsa değil mi ? Çatlak kapanmaz diyor bana doktorum bence kapandı
VeraVeraVera littlechick suyu nasıl ayırt ettiniz azlığını çokluğunu, benim verilen pedde sarımtrak bir akıntı gibi bir şey oluyor o mu sızıntı yoksa idrardan sonra bazen ekstra sıvı geliyor gibi hissediyorum ama idrarın içerde kalan kısmı mı yoksa bebeğin suyu mu anlayamıyorum.
littlechick kizannesi16_ kapanıp kapanmadığını göremiyor mu doktor ultrasonda? Başka doktora gitme imkanınız varsa gidip bi başka doktorada görünün isterseniz. Doktorum çok nadir de olsa kapanabileceğini söylemişti
kizannesi16_ littlechick kapanmışmı diye sormuştum ben kapanmaz çatlak . Orda delik var yatarsan sızıntı olmaz gezersen iş yaparsan sızıntı gelir biranda çatlak büyür su patlar doğum başlar çok riskli dedi. O korkuyla bende yatıyorum başka doktora gitmeyi düşündüm ama doktorumdan memnunum diye kafamı karıştırmak istemedim yinede
_Rojbin_ littlechick insallh atlatırsın cnm bu durumu masallh bebisimiz dayanıklı çıktı geri kalanı da atlatacaktir insallh 🤲🏻
littlechick kizannesi16_ ultrasonda görmesi lazım ya nasıl görmüyor tuhaf. O zaman mecbur doktorunu dinlemek zorundasın canım sen tedbirini al gerisi Allah’a kalmış. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini🤲🏻❤️
littlechick Ceydanatishka Rabbim sabrını veriyor bir şekilde..inşallah canım benim Allah razı olsun sizde dualarınızı eksik etmeyin🤲🏻❤️
littlechick SmyEsciv şuanlık iyiyiz canım gelişimide iyi haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür 🤲🏻 pazartesi muayene olacağım bakalım kaç olmuş. 27+3 üz şuan
sedasvs En başından beri takip ettiğim annelerden birisin. Her zaman yorum yapmasam da yorumları okuyarak takip ediyorum. Rabbim inşallah sana, size bağışlayacak yavrunuzu 🌸🙏❤💫 Birbirimize dua edelim inşallah hepsi geçecek, hayırla sonuçlanacak 😇