littlechick eylulmihrasmom amin inşallah her gün içiyorum ama bir yandanda sızdırmaya devam ettiği için şuanlık aynı seviyede
eylulmihrasmom littlechick benim de öyleydi bir yandan sızıyordu daha sonra durdu suyum kendiliğinden antibiyotikle vs . açılmam da çoktu o da geriledi Rabbimden ümit kesilmez 🤲🏻 haftanız kaçtı
5sezeryanim littlechick havuç suyunu söylüyor herkes onu bir dene ve suyunu bol iç hastanedemi yatiyorsun
littlechick Sinemm13 her gün içiyorum ama bir yandanda suyum gelmeye devam ediyor. Gelmese belki fayda edecek. Ne okur ne olmaz ben içmeye devam ediyorum
littlechick 5sezeryanim evet hastanede yatıyorum her gün içiyorum taze sıkılmış inşallah faydası olur
Ozgednc littlechick Sürekli vajinal ultrason yapmak isterlerse yaptırma şehir hastanesinde bayılır asistanlar alttan sürekli muayene etmeyi. Suyun gelmesini daha da ilerletiyor. Kesedeki yırtık büyüyor.
littlechick Svl2109 şuanlık iyiyiz canım çok şükür ama bebeğimin suyu az. Doktor 10 hafta burda yatacaksın dedi daha burdayız uzun süre