momofsusam Selam kızlar, 7. haftadayım elim kolum asla kalkmıyor, aşırı halsizlik ve uyku hali var, bu halsizlik ne zaman geçer :/ sizin faydasını gördüğünüz bi vitamin ya da başka bisi oldu mu bu durumda
Elfthh momofsusam canim üç ay geçince geçer o oliyor mecbur sonra geçecek o günler hatta ne güzel yatabltyomusum uyuyormusun dedim senin gbi süreç oluyor genelde kasık ağrısı halsizlik uyku takma kafana gececek
momofsusam Elfthh biraz içimi rahatlattigin için teşekkür ediyoruum😇 hormonlar işte normalde olsa bu kadar kafaya takilmaz belki ama simdi hiç geçmeyecek gibi geliyor, günlük yaptıklarını yapamamak çok modunu düşürüyor insanın, neyse pozitif yanından bakmaya çalışmalıyız ama demek ki 😅
Elfthh 4ysegulec doktorun yasaklamdiysa eğer kuzum çok yatiyorsan ondan da olur halsiz oldukça hareket et bak gör alışınca daha iyi olduğunu gorceksin halszlgn oldukça sen yürü hareketli ol o simdi.ilk.aylarinda diye çok hareket et diyemiyorum dusuk vb tehlike oluyor ama sende yok 😁
Mihruss Elfthh evet kendimi zorladım uyumamaya kalkıp hareket edip çıkmaya bir kaç gün sonra bünye alışıyor
4ysegulec Elfthh Yaanii azıcık benden de oluyor olabilir evet.😂😂 Yürüyüşe çıkarken kemiklerim ağrıyor zor yürüyorum eve dönerken ağrılarım geçmiş oluyor. Her şeyin olayı başlamak aslında birisinin beni sürüklemesi lazım.😂
Elfthh 4ysegulec hangi sehirdesin aynı olsak ah ah gazlayip😁hiç hiç üşenme kuzum her türlü daha iyi olcaksin hatta son ayların daha enerjik geçer eğer çok hareketli olursan
4ysegulec Elfthh Adanadayım. Elimden geldiğince kaldırmaya çalışıyorum kendimi. Dediğin gibi gerçekten hareketsizlik gebelikte çok kötü etki ediyor bedene. Ay beni gazladın şuan bak bugün yürüyüşe çıkacağım bee.😂
Elfthh Benim daha çok pskljk.zorladi beybiler ya hormonların tavan bı bakmissin saçma şeyleri takmışım 🥹
Elfthh 4ysegulec hareketsizlik hem pskljiyi hem fziksel olarakta etkiliyor hatta ilk başta kendimi yoruyormuyum diye düşünüyordum ilk gebelik bişey de bilmeyince hani buyujler falanda aman şöyle yapma etme hamililik hastalık değilmiş gerçekten ve çok da güzel yapan her syo yapiyor aslında garwket ettikçe gebelgmz güzel gececk bence hatta cidden harekt edince halsizlik duzeliyo😁