SmyEsciv Bebegim3444 anladım çok teşekkür ederim. Hangisini tercih ettiniz acaba marka vs var mı önericeğiniz
kumsal__ SmyEsciv ya ablamın derdi çocuğun sadece beşiğinde yatması olduğu için başka yerdede yatirmiyordu emzirip yatağına koyup kendi kendine uyutuyordu sonra zaten zamanla alışmış oluyordu ama çantalı modelleri tavsiye edenler var misafirlikte vb çok iş görüyor canım
SmyEsciv kumsal__ bir bakıyım nasılmış önceden detaylı bakmamıştım ihtiyaç yoktur diye düşünmüştüm dediğim gibi ihtiyaç olursa alıcaktım ama alınması gerekiyormuş işte 🙈
kumsal__ SmyEsciv özellikle birine gidilince vb çantalı olan gerçekten iş görüyor çocuk uyudumu aç çantayı çocuğu yatır bu yondende kullanışlı oluyor canım ☺️şimdiden hayırlı olsun canım ❤️
gizem-cbn SmyEsciv beleş verdiler diye kullanıyorum yoksa para vermezdim. D emzirdikten sonra bi süre yatırıyorum direk yatağa yatırdığımda midesi ağzına geliyor
SmyEsciv yalandunyaa çok pahalı birşey alamam şu anda baby plus gördüm e bebekte onu alırım büyük ihtimalle hepsi aynı görünüyor zaten
Leylus SmyEsciv ilk oğlumda almamistim simdi 4 yasinda.reflusu yoktu ama cok kusuyordu.doktor yatağına egim ver diyordu cahillik iste almadim.coknise yarayacağını düşünüyorum bu sefer ilk alicaklarimdan canim.
SmyEsciv Leylus ayy işte insan ilk bebekte bilmiyor bir çok şeyi neyseki şimdi tecrübelisiniz bizde faydalanıyoruz 😊
mutlubibekleyis Almadım ben de, reflüsü koliği vs olursa ki inşallah olmaz, ebebek yakın koşar alırız diye düşündüm.
Liv3652 SmyEsciv ilk oğlumda kullanmamıştım ama ikinci oğlumda reflü yatağı kurtarıcım oldu çok şükür kusma problemi çok olmadı ama bazen kendi tükürükleri bile bogazlarina takilabiliyor durumu ona yatırınca daha rahat oluyor
SmyEsciv kumsal__ evet çok doğru bir yere giderkende çok rahat 😊 teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰🙏🏻🙏🏻