emirtimr1 kızlar selam ben düğme sevmiyorum yani tiksiniyorum.düğmesiz önerebileceğiniz takım yad a pijama var mı?siz neler aldınız?
Eliyuss emirtimr1 ben kendim dikecegim pijamalarimi . Bende düğme sevmem. Göğüs kısmına fermuar koyacağım. Instagram da gördüm babylone.com.tr hesap . Ordakilerde ayriyetten düğmede var gerçi . Sizde diktirebilirsiniz . Çünkü dugmesiz lohusalık yok 😄
SmyEsciv emirtimr1 bende hiç bir model beğenemiyorum ya beğendiklerimde çok pahalı oluyor Sizin doğum ne zaman
Sedefege Düğmeli gömlek tarzı aldım emzirirken çok rahat oluyor. Ancak sen öyle istemiyorsan salaş bir tişört de işini görür. Doğumdan sonra ne giydiğin umrunda bile olmuyor nasıl rahat edebilirsen öyle giy
emirtimr1 Sedefege ya çapraz bağlamalı pijamalar var da kullanan anneler var mı acaba kullanışlımı bilemedim.ben düğme sevmiyorum küçüklüğümden beri tiksinirim
Mertsmother emirtimr1 hiç kullanışlı, değil, emzirme ve kolaylık için en iyisi önden düğmeli olanlar bende sevmiyorum ama rahat edeceğimi düşündüğüm için aldım. En kötü oversize tişört tercih edebilirsin ☺🧿
Merve_3351 Merve_3351 nasil cnm sitede çeşitlerde var birde açıksin içi askıli ceketli olanlarda var bende bir tane ondan var mesela rahatlikla asagi sunuyor askili olan
Merve_3351 emirtimr1 Ben aldım yumuşak ve cok rahat içine emzirme atleti veya sütyeni giyicem sadece. Bana kolay geldi baya
Zumranur13 Beni bu post o kadar mutlu etti ki bende küçüklüğümden beri tiksinirim , giyemem , dokunamam . Herkese çok garip geliyor kendim gibi birini bulmak mutlu etti.
Alparslanmom__ Alparslanmom__ yazın doğum yapacagm için benm aldıklarım onu düğmeli daha kullanışlı olur diye düşünüyorum