1fatma_nurr merhaba yeni yaşadığım için başıma gelenleri anlatacağım bende de kansızlık var ikiz gebelik 5. Aya kadar sıkıntı yoktu sonra kaburga ağrım başladı ultrasyondan baktıklarında kansızlığa bağlı dalak yıkıma geçmiş ve büyümeye başlamıştı kan değerim çok düşmüştü ameliyat edeceklerdi daha sonra kan pıhtı problemim olduğu için hayati riski yüksek dediler ve kontrollü şekilde sürekli kan takviyesi aldım herhangi bir yan etkisi olmadı iki ayda rahat 20 ünite kan aldım bu arada dalak büyümeye devam ettiği için bebekleri 34. Hafta alma kararı alındı ama 5 gün önce 32+3 sabah 9 gibi uyandım halim yoktu telefonla oynayayım biraz dedim bir anda şarıl şarıl suyum geldi hemen sezeryana aldılar çocukları aldıktan sonra 1,5 saat beni kapatamamışlar kanı durduramamışlar 1 gün yoğun bakımda yattım kanı durdursunlar diye karnıma balon koymuşlar inanılmaz bir sancısı var hiç bir ağrı kesici fayda etmedi doktorum normal doğumun 10 katı sancı çektiğimi söyledi 1 gün sonra balon çıkarıldı ve şuan evde sezeryan sancısının geçmesini bekliyorum diyeceğim o ki asla hafife almayın hemotoloğunuz ve kadın doğumcunuzla sürekli takipte olmanız gerekiyor