Sevimgencer Ozgektn bende oral yolla kullanıyorum halada devam edıyorum cuma gunu kontrolum var 2 haftadır ıcıyorum
Sevimgencer Ozgektn evet kahverengı kanamam oldu 4 gun bıyunca cok az bır sekılde geldı doktor bır hafta yataktan cıkma dedı yattım bır hafta sonra doktora gıttım hersey normal dedı ama sen 2 hafta daha kullan dedı
Ozgektn Sevimgencer düşük riskini önlemek için. Psikolojik olarak diyorlar ama bu ilaçın etkilerini çok gördüm. Yan etkilerinde ☹️😂
Sevimgencer Ozgektn psıkolojıkle ne alakası var valla o ılacı kullandıgımdan berı cok sukur kanamam gectıı yan etkısıde ıctıkten sonra baygınlık gelıyo kolumu kaldıeamıyorum ama hemen gecıyor
Mrvnrdlkc İlk hamileliğimde hap olarak vermişti doktorum düşük tehlikesi vardı kanamam olmuştu 3 ay sonra bıraktım
Busrakrkmz28 Sevimgencer etkisi hakkında şuan bişey diyemem kan durdu ama bebek ne durumda pazartesi günü öğrencez. İnşallah gidince yazarım sonucu sana
Busrakrkmz28 Sevimgencer ama psikolojik o ilaç diyenler saçma geliyo bana yengem o ilacı kullanarak düşük tehlikesini atlattı ve zamanın da doğdu.