ayssgl_ Sevgili annelerim 31. Haftadayım ilk gebeliğim son zamanlarda dışarıya çıkmaya korkuyorum evden çıkmadan önce en az iki kere lavaboya girmeme rağmen iki adım atıyorum yine idrara sıkışmış hissediyorum bu durum normal mi çözümü yok mu 😢😤
poyrazin_annesi28 ayssgl_ Bebiş aşağıya baskı yapiyodur. Ben de çok sıkıntı çekmiştim bu konudan. Tutayım desem bu sefer de sızlama yapıyor. Yani her yerde WC bulman girmen lazım
Eko93 ayssgl_ benimde öyle.yuruyuse çıkıyorum. Gördüğüm her yerde wc ye giriyorum artık girdiğim.yerler beni tanıyor 😶😶
Klbk16 ayssgl_ tuvalet olsa yine iyi 😌 şekerim düşüyor azcık yürümeye mağazalar heryer üstüme gelıyor sanki eve kapattım kendimi pandemide gibi hissediyorum çok bunaldım 😂
ayssgl_ Eko93 hahaha🤣 ay işimiz çok zor evde sıkılıyorum dışarıya çıkıyorum iki adımda bir lavabo arayışı 😔
ayssgl_ Klbk16 aynen öyle bende aynı durumdayım inanın evde bile iki adım atsam lavabodayım dışarı çıkana kadar telaşla kaç kere lavaboya giriyorum dışarıya adım atıyorum lavabo arayışı bazen olmuyor haliyle her yerde kafe yok malum çatlayacak gibi oluyorum evde de sıkılıyorum zaman geçmiyor huzursuz ve mutsuz oluyorum dışarıya da çıkınca durum böyle nasıl olacak hasta bezi bağlasam felan diye düşünmeye başladım çaresizlikten 😤
Klbk16 ayssgl_ bence bunu gözünüzde büyütmeyin heryerde tuvalet var merkezlerdeyiz sonuçta kendinizi kısıtlamayın diye söylüyorum eve kapanmak çok kötü ben eşimle çıkamıyorum artık tek zaten adım atamıyorum çıkıncada şekerim düşüyo hep baygınlık bunu yasıcagımı evde yatarım diyorum iyice piskolojım bozuldu tuvalet konusu hiç bişey yani 🥲🥹
ayssgl_ Klbk16 mesela pazara gidiyorum lavabo yok markete gidiyorum lavabo yok çoğu yerde resmen leş gibi mecburen kullanmak zorunda kalıyorum enfeksiyon açısından da risk ama sizin durumunuzda çok zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🙏🏼
Melson20 ayssgl_ Cok normal, cisin gelmesini gec bir ara resmen altima isiyordum su an 32 haftaligim 😂 meger idrar yollari enfeksiyonu olmusum, antibiotica ile gecti. Ama hala her iki adimda bir cisim gelir