Echanim ZeynepDuru17 bu aralar canım kahve çekiyor günde bir fincan tüketiyorum ama daha fazla içmek istiyorum sanırım 🥲
Zumrut___ busragulll ben sürekli yiyorum. Bizim buradakiler etsiz zaten . Etsiz olduğu için sıkıntı olmaz bence
ZeynepDuru17 Echanim biliyorum canın isteyince zor oluyo dün bitane içtim bende hamileliğim den bu zamana 🤣
Civcivlerinannesi busragulll etsiz çiğ köfte yiyebilirsiniz. İnce bulgur ve baharatın ne gibi zararı olabilir ki? Ben yedim doktorum da bir sıkıntı görmedi evde yapılan kısırdan farkı yok bence
Gg5348 busragulll ben çok severim yiyorum etli çiğköfte için yasak diyorlar diğeri bildiğiniz bulgur nolucak ki ondan
susaMom_ busragulll Çiğköfte yiyorum valla hiç kisitlamadim kendimi zaten orjinal çiğköfte yok canım hep bulgurdan yapılıyor
Sema3425 Etsiz cig köfte yedim hayatim ye ya mukemmel benim annem 2 hamileleiginde yedi bisey yok arkadaşımda öyleydi keza ye hayatim ya etsiz
ZeynepDuru17 Echanim gerçekten son haftalar 30 haftadan itibaren baygınlık geçiriyor insan yatamıyon oturamiyon rahat değilsin sırt ağrısı bel ağrısı kemiklerin ağrısı yemek yiyince daha çok daralıyorsun şimdi ki günlerin kıymetini bil cano 🙄🤣
Echanim ZeynepDuru17 dimi şimdi daha rahatım ,😀 o haftaları bilirm kızımda öyleydim hele karnım burnumda ve yaz sıcağı
RyEsa busragulll aşerdiğim ilk şeydi 😂normalde okadar sevmem de hiçbir şey yiyemezken deli gibi çiğ köfte istemişti canım bir kaç kere evde eşim yaptı bir kaç kere de dışardan aldık etsiz yemekte sakınca yok ama abartmamak lazım 🌺