Muleyke Ebuss35 Geçen hafta salı günü alttan muayene olmuştum Çarşamba günü nişanım geldi ama nst de sancı çıkmadı. Pazartesi günü tekrar nst ye girdim yine sancı yok bebeğin suyu kalp atışları iyi dedi doktor. 1 hafta geçti üzerinden ondan sormak istedim.
Ebuss35 Muleyke Bende gecen hafta ikinci alttan muanemi oldum 39 haftaligim suan muaneden bir gun sonra nisanim geldi 1 hafta oldu ama hala doğumla ilgili birsey yok 🙂
Muleyke Ebuss35 tek değilmişim demek ki 🙂 Rabbim sağlıkla bir avaz da evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ❤
YkselCansuFidan Muleyke bende nişanın nasıl bile olduğunu çok meral edyorum nasıl bişe gözle görülürmü beya anlayabilirmiyim bundan çok kaygım var😥
Muleyke YkselCansuFidan Sümüksü kanlı kahverengi ile kırmızı arasında bir akıntı geldiğinde kesinlikle anlarsınız.
Muleyke Katı bir kıvamda geliyor tabi son zamanlar da takip edin birde zaten nişan geldikten hemen sonra doğum başlamıyor biz 1 haftadır bekliyoruz ☺
Muleyke YkselCansuFidan Benim annemin de hemen doğumu başlamış ama bende tık yok 🙄 Kişiden kişiye göre değişiyor demek ki.
ceydatoker HilalCeylan1 ben 37+1 bugün baktı canım.Acımadı desem yalan olur ama bitince geçti hemen.Kendimi doğumdan zor değildir herhalde diyerek avuttum öyle girdim 😀
Ebuss35 HilalCeylan1 Benim ilk muanem 37 haftamda oldu sonra her hafta oluyor canın yanması kisiden kisiye göre degisir bence acımadı ama kendimi çok kastım açıkcası rahat olman çok önemli 😊
Gulayse0233 HilalCeylan1 Minik_Hanim ben de 12. Haftamda agir gribal enfeksiyona yakalanmistim .dogal okyanus suyu var eczaneler de. Burnunu açmak için. Doktorum önermişti onun faydasını hemen gördüm tavsiye ederim. 👍👍geçmiş olsun bu arada 😇
ceydatoker Bende bugün çatı muayenesi oldum.Akşama her tuvalete çıktığımda ve çamaşırıma kahverengi-kırmızı arası lekeler geliyor.Nişan bu sanırım di mi?
Ebuss35 Seyma Alttan muaneyle alakası yoktur nişanda her hamilede gelir fakat belki önden su gelebilir veya sancı ile başlıyabilir kisiden kisiye degisiyor acikcasi 😊
Handngrcy Alt muaynede nişan gibi kanli akinti gelebilir canim doktorum alttan bakti nişan gibi kanli akinti gelebilir bu normal bisey demisti ama nisan degil yani ki gelmedi hala nisanin gelmesini bekliyorum ☺
eladidem Benimde dun cati muayenem oldu dun gece birden beri sumuksu acik pembe akinti geliyor ara ara ama kanli degil.nişanmi degilmi anlayamadim