Melek_cebrail Ekincik Dün kontrole gittim kese etrafında kanama haricinde bebekte sıkıntı yok dedi 10 gün sonra kontrol kese etrafında kanama alanını ölçüm yapıyorlar azalacak mı diye kanamam da 2 gündür gelmiyordu ama dün tekrarladı
Melek_cebrail Ekincik inşallah canım ya kesedeki kanamada biter de piskolojim çok bozuldu bulantı olunca bile korkuyorum bebeğim öldü mü acaba beni mi zehirliyor artık bulantıdan bile neler çıkarıyorum
Susu13 Melek_cebrail benim 10.haftada kanamam oldu 11.hafta da kesilmişti progestanı 14.haftaya kadar kullandım her ihtimale karşı suan 16.haftadamdayım suan
Ekincik Melek_cebrail geçti çok şükür🤲 umarım tekrarlamaz 15+6 olduk Sen nasılsın. Umarım daha iyisindir
Melek_cebrail Susu13 anladım canım benimde 17+2 günlük oldu kanamam yok şükür kesildi bende progestan kullanıyorum hâlâ önlem amaçlı
Melek_cebrail Susu13 canım kutu tamamen bitene kadar kullan dedi son 1 haftalık ilacım kaldı tekrar gidince devam et der mi hiç bilmiyorum
Melek_cebrail Ekincik şükürler olsun bu günümüze biz de çok iyiyiz 17+3 günlük olduk sevindim senin adına da canım
Susu13 Melek_cebrail aynen canım bende kuru bitince bıraktım inşallah sağ Salim kavuşuruz bebişlerimize ❤️
Melek_cebrail Ekincik yüzde 90 kız dedi ama yüzde yüz diyemiyorum dedi bakalım bi daha ki kontrolde emin oluruz inşallah gittiğimde 13 haftalıktı çünkü 🥰
Ekincik Melek_cebrail hadi hayırlısı❤️ Bana da kıza benziyor dedi perinatoloji uzmanı bir ay önce 🙈 persembe normal doktora gidecegim bakalım kesin belli olur diye dusunuyorum 🤗
Melek_cebrail Ekincik hadi hayırlısı bakalım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰