littlechick kader_ozol bugün hastaneye geldiğimde bir kere baktılar bi daha yarın bakılcak bekliyorum sanki saatler geçmiyor sabah olmak bilmiyor
littlechick madameux enfeksiyon yok şuanlık antibiyotik verilşyor enfeksiyon olmasın diye. Bebeğin suyu için yapılacak bişey yok kendi kendine yenilemesini bekleyeceğiz dediler
littlechick Beyzanur_42 kalp atışı var çok şükür ama suyu çok azmış. Şuan su gelimi durdu inşallah suyuda artışa geçer 🤲🏻🤲🏻
madameux littlechick ben deveci armudunun işe yaradigini duymustum. Portakal da artiriyor sanki bana suyun fazla portakali armudu kes demislerdi. Bir deneyin. Cok gecmis olsun ama suyun sızmasinin bir nedeni olmalı. Yani cok sukur bebek de yaşadığına göre patlamis degil sızıyor
Rabiul littlechick çok geçmiş olsun canım havuç suyuyla toparlayan vardı form da güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤️
Mayismom littlechick merhaba suyu kaç cm ölçtüler? Ben de geçen gün su sızması nedeniyle yattım 8cme düşmüştü serumlarla 9.5 oldu taburcu ettiler merak ettim
littlechick madameux amniyo sıvısını tutan zar gibi bişey varmış sanırım o zar yırtılmış mı açılmış mı öyle bişey dediler o kafayla net hatırlamıyorum. Armut yedim şimdi havuç suyu getirecekler onuda içicem fayda eder inşallah 🤲🏻
littlechick Rabiul inşallah bana da fayda eder canım dualarınızı eksik etmeyin dünden beri yaşadığım korku bitirdi beni resmen😔😔
Rabiul littlechick Allah’ın izni ile hiç bir şey olmayacak canım korkma stres yaptırma kendine de bebişine de , evet biliyorum senin kadar zor olmasada bende zor dönemden geçtim stres yapmamak elde değil ama bol bol dua oku kafan dağılsın kötü düşünme ❤️
littlechick Mayismom 20ml dediler sanırım ama serum takviyesi falan vermiyolar kendi kendine artmasını bekleyeceğiz falan dediler
Mayismom littlechick ben kendim hiç su içemediğim için de azalmış olabilirmiş o yüzden serum verdiler sizde belki işe yaramayabilir doktorunuza güvenin geçer inşallah🙏
Semaa00nur littlechick stres yapma canm seni en iyi ben anliyorum korkunu telaşini bende 24 hastalığım sancı açılma var erken doğum riskim var kanamam var 😔 pazartesi gününden belli ne yerde ne gokteyim ama 2 gündür biraz kendimi sakinlestirdim daha iyiyim dua et bebeğinin sana ihtiyacı var moralini yüksek tut ki oda iyi olsun sende 🤲💖
littlechick Semaa00nur rabbim bizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştursun inşallah bende tam olarak anlattığınız gibiyim sakin kalmaya çalışıyorum ama ne mümkün 😔