Mommyshark2023 Merhaba kızlar , Genellikle ikinci doğumun daha kolay olduğu söyleniyor ve süre olarak daha kısa olduğu bu konuda deneyimliler görüşlerini yazabilir mi 🙏
Emosss51 Mommyshark2023 evet benim ilk dogumum çok zor oldu suni sanci almıştım. İkinci de sancimi evde çektim hastaneye gittiğimde 9 cm acilmam vardı direkt doğum yaptım çok kolay oldu . Şimdi 3. Ye hamileyim son 9 gün heran gelebilir inşallah buda kolay olur
Gorkemm Mommyshark2023 ay bende merak ediyorum bunu bir de aynı haftalarda mı geliyor acaba benim ilki 42 de zorla suni sancı ile doğdu bu da o kadar beklemez inşallah
Beyzatls Mommyshark2023 insanın kendi yapısıyla alakalı açılma varsa kendiliginden ilerliyo devlet hastanesiydi
mmozaa Mommyshark2023 benim ilki sancıları hissetmem ile toplam 3 saat sürdü. çünkü açılmam iyiydi. bunu bende merak ediyorum
Serra19 Mommyshark2023 kızıma göre oğlum çok zor oldu açılmam azken yatış yaptılar on saatte öldüm öldüm dirildim 1. Daha kolaydı 2.zor oldu benim
Mommyshark2023 Serra19 Allah bunun en kolay olmasını nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Efulim- En merak ettiklerimden 🥹 Suyumun gelmesiyle birlikte 4 saat sonra kucağımdaydı oğlum ikincinin süresi daha mı kısa oluyor hep merak ediyorum 🙏