Ftmaa28 Meryemtolga doktor fark etmiyor demişlerdi hatta zam gelcek hemen anlaşın dediler 😁 peşin alıyolar 😁😁
Meryemtolga Ftmaa28 Ayyyy😵💫😵💫 10 ay once felan 40 bine almıştım aylin ayrim hocadan dogumum orda olmuştu.
Busra1819 Seyhan000 Teşekkür ederim rabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
simge201 Arkadaşlar adana yokmu hiç . Şu anda güncel doğum fiyatları nedir . Algomed hastanesi 15 bin dediler şimdilik ama benim dogumum Ekim Kasım gibi o zmn a zam gelirmiş tabiki
Bsraa9595 yildizha Ayşegül Alkılıç’a takipliyim bende canım🌸 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🫶🏻
Elizelif Bende pendik medikalparkta takipli gebeyim 70 bin dediler doğum paketine sadece doğum zorunlusezeryan 35 bin dendi paket pek mantıklı gelmedi bize
Delidoluanneeee Bsraa9595 merhaba canım Ayşegül alkılıçda doğum yaptın sanırım yorumlarda gördüm biraz detaylı bilgi verebilir misin bende yeni hamileyim hala bir doktor ve hastaneye karar veremedim yardımcı olursan çok sevinirim
Meryemtolga birrana 10 muayene hakki tum kan testleri taramalar şeker yüklemesi nst babaya mini check-up doğum kursu emzirme egitimi isitme testi doğumdan sonra anne 5. Gun muayenesi bebek 5. Gün muayenesi oda susleme 1 gece yatış belki unuttuğum seyler bile vardır.
Bsraa9595 Delidoluanneeee Merhaba canım, ben koruda ayşegül hoca da doğum yaptım hem takip hem de doğumdan memnun kaldım. Sen istersen merak ettiklerini sor ben onları cevaplayım 😊