Blgn44 teyzemi buraya yatırmıştık genç ve geçmiş hastalık öyküsü olmayan, ailede kalp öyküsü olmayan, yatışından 1 hafta önce saçlarım dökülüyor diye doktora gidecek kadar sağlığına dikkat eden biriydi. Aniden fenalaştığı için gece 2de yatırdık, doktor sabah 8de gelecek dediler 11 de geldi. O sırada yoğun bakımda bilgi veren tek bir kişi yoktu. Tek verilen bilgi covid olmadığıydı o da ismi yabancı olan ne doktoru olduğunu bilmediğim teyzemin kalbi için “limon gibi düşünün biz sıkıyoruz ama suyu gelmiyor” şeklinde benzersiz benzetmeler yapan birinden geldi.
Doktor 11de geldi, 11.05te kaybettik dedi. Nasıl dedim hıı ne bekliyordunuz ki zaten kalbi durmuştu geldiğinde dedi laubali bir tavırla. Ölüm raporuna da covid yazılmıştı covid negatif denilmiş olmasına karşın. Şikayetvara yazdım, aradılar gelin hastaneye görüşelim çayımızı için dediler ?? Akabinde şikayetimvar “ölmüş kişinin avukatı yahut 1. Derece yakını” değilim diye şikayetimi kaldırdı. Cimer e yazdım, 1. Derecem olmadığı için sonuç alamadım. Benimle aynı şeyi yaşayan birine şikayetimvardan ulaştım inşallah o sonuç alabilmiştir.
Biraz uzun ve kişisel bir durum oldu ama genel anlamıyla laubali, para odaklı bir yer. Kadere inanırım, ama vefat sonrası “elimizden geleni yaptık ama olmadı, başınız sağ olsun” cümlesini duymamak isyanıma sebep olmuştu. Ve vefat haberini alınca ailemle orda sinir krizi geçirip ambulansın dibinde fenalaşmama rağmen bir Allah’ın kulu iyi misiniz bi içerde dinlendirelim bile demedi.
Elimden gelse reyap a giden tüm hastaların masrafını karşılar başka hastanelere gönderirdim. Yakın çevrede Beylikdüzü tarafında (hastanenin 10 dk mesafesinde) birçok hastane var. Balıkçı Kenan denilen yerin oralarda. Bir de Büyükçekmece tarafında kolan hastanesi var ondan çok memnun kalmıştım. Bi değerlendirin, bi de şikayetimvar’ı bi okuyun derim 🙏🏻🙏🏻