La_sumom Ben varım. Gerçekten umudum olsada azdı. Genel olarak artik olmayacak fikri daha ağır basıyordu.
33 yaşındayım mayısta 8 yıllık evli olacağım. Ilk yil korunduk düşünmemiştik. Sonra 1 yıl denedik olmayınca doktora gittik eşimle tahlil ve testlerimizi yaptırdık. Bende sadece pkos var düzensiz adet oluyorum. Ve bu da olmaması için yeterli bir sebep değil olan çok var pkoslu. Ne aşılama ne tüp bebek yaptirmadim. Ve hic hamile de kalmadim düşük falan da yok.tüp bebek Süreci cok yıpratıcı ben yasamak istemedim esimde istemedi. Nasipse olur zaten diye düşündük çünkü bir sounumuz yoktu. Tabi bu arada bitkisel urunler falanda kullandik arada denedik oyle bir şeyler. Olmadı.
Kilo verdigim bir dönemde hic beklemedigim bir anda geldi hala hayal gibi kucağıma alana kadar inanamiycam galiba suan 19+1 günlük hamileyim.
Bu arada ben iki yıl öncede kilo vermiştim ozaman olmamıştı . Yinede biraz kilonuz varsa ve pkosluysaniz. Kilo vermek lazım.
Insallah Allah im bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Ve umudumuzu hic kaybetmeyin. Adet oldugumuz sürece hep bir umut var. Herşeyin bir vakti saati var. Hayırlısıyla gelsin❤