07Tugce Nehir davetiyeden 25 adet açacak magnet 300 TL luna çikolatadan metal kutulu kargo dahil 100 adet çikolata tadı kokusu güzel 450 TL ye yaptırdım araştırma halinde olanlara fikir olsun ben çok araştırdım
Nuray-6113 07Tugce merhaba ben çikolata yaptırmak istiyorum sizin postuhnuzu gördüm çikolatalar güzel mıydı acaba ben şimdi almak istiyorum temmuz 4 doğum benim de
07Tugce ozguyos1_ rica ederim 🌸 görsel eklemeyi denedim ama olmadı özellikle magnetlerden çok memnun kaldım kargo dahil 300 TL ye geldi fiyatı da diğer yerlere göre uygundu
Busestl Nuray-6113 temmuz başındaki doğum için erken değilmi canm sıcak soğuk etkisinden beyazlayabilir çikolatalar
Busestl Nuray-6113 Luna çikolataymış benimde temmuz sonu şuanlık bende temmuz ortasında falan yaptırıcam sende temmuz başındaysa doğumun haziran ortasımda yaptır bence sayfayla konuş kaç güne gelir kargoda erir mi vs vs diye
Nuray-6113 Busestl evet öyle olursa daha iyi olur taze kalsın çok teşekkür ederim Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayi nasip etsin